![]() |
#181 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#182 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez lay : 28.01.2005 - 13:28 |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
siemka kto będzie taki dla mnie milutki i poda mi składniki na tajemnicze zaklęcia bo próbuje i próbuje i gówno mam
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez lay : 08.07.2005 - 14:04 |
||
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
GASH LUDZIE, LITOŚCI!
NIKT JESZCZE NIE ODKRYŁ ŻADNEGO DODATKOWEGO ZAKLĘCIA OPRÓCZ BISZKOPTU I NEKTARU! To pisze w niejednym miejscu! Wystarczy poszukać..... No comment.... A to skąd można wziąć jabbłko, banana i cegłe było napisane conajmniej z 10 razy! Trzeba tylko łaskawie ruszyć tyłkiem i zajżeć w różne miejsca! A zresztą i tak te składniki nie są wam do niczego potrzebne, więc po co pytać? |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
przeciez ktos kiedys napisal ze po bodajże 300 dniach mieszkania w Magic Town dostaje sie nowy składnik z ktorym mozna zrobic jakis czar na porost wlosow czy cos. Wiec nie płaczcie tylko czekajcie
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Acantha-
Jeżeli chodzi ci o ten nowy ''niby smród trolla'' (MuhaHa) który niby ma POJAWIĆ SIĘ Z NIKĄD w ''niby paczce z chlebem'' I ma mieć trupią czachę (MuHAHAHA) To już wyjaśnione jest Nie wiem komu się chce wymyślać takie głupie rzeczy.. Znam opowiedź na wasze pytania! NIE MA nowych składników ![]() Poprostu Maxis zrobił kilka wolnych okienek żebyśmy myśleli że są owe czary prawda? ![]() To byłam ja wasza 0Bianka0 |
![]() |
#188 | |
Guest
|
![]() Cytat:
---------- Jak tak patrzyłam na tytuł tematu i były tajemne zaklecia to mi sie wydaje że tu ciągle o czym innym jest mowa...w regulaminie forum jest taki punkt że trzeba sie trzymac tematu!!!! A tu ciogle o jakiś grzybkach i "daj mi link, daj mi link". Nie że sie wściekam czy co ale ten dział powinien sie nazywać "afera grzybkowo-linkowa"... |
|
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.
Ostatnio edytowane przez Kasia-Barbie : 17.02.2005 - 16:19 |
![]() |
#190 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ____ Linki oddam w dobre ręce... www.livin-it-up.net www.sims.kelsha.net (jest na niej sławny grzybek z forum... ![]() www.wilkaresfunsims.com www.thesims.pl (komu trzeba tłumaczyć ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|