|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
wkładasz do downloads w moich dokumantach. |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja tez tak mialam. simce juz urusl brzuch, ale gdy ponownie wlaczylam gre juz wygladala normalnie ;( opcji tez juz nie bylo tak ze myslalam ze jest bezplodna. dorosla, wyszla za maz i sie wyprowadzila. gdy tylko weszlam na nowa parcele simka zaczela rodzic......no i urodzila..... jaki z tego moral?
-nie wiem....
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Po prostu za dużo kombinujecie. Nastolatkowie mają czas na bara-bara i dzieci po ślubie. A tak na poważnie, nie omieszkam tego dodatku nie ściągnąć
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wiesz co? Jesli np. wpiszemy kod na cenzurę i nagle coś tam się stanie to będzie nasza wina, bo za dużo kombinowaliśmy? BEZSENS!
A jak nie chcesz ściągać, to nie ściągaj. Pozwalam ci. |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Z Twojej wypowiedzi wynika, że: a)nie umiesz czytać ze zrozumieniem b)nie umiesz czytać w ogóle Przecież dałam wyraźnie do zrozumienia, że nie mam nic przeciwko takim "ulepszeniom". Jeśli masz jakieś problemy, albo zły dzień i masz potrzebę wyżywania się na bliźnich no to przykro mi. Zdarza się.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No to ja mam teraz pytanie do wszystkich którzy ściągneli tą eee... "łatke". Wszystko działa wam normalnie? Nic się nie przestawiło? Gra się nie zawiesza? I takie inne
Chce być pewna zanim coś ściągne
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
opcja już wypróbowana, hehe. a dzięki tej łatce, nastolatek ma także wszystkie funkcje względem dorosłego sima! za to dorosły sim, nie może tego robić względem nastolatka :/ ale zawsze coś. fajne romanse mi powychodziły. na przykład facet znalazł sobie kobietę, wszystko pięknie, no ale pani uległa jego synowi
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 05.02.2005 - 16:38 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
. Czasami zdaża się taka sytuacja, że simka zachodzi w ciążę i rośnie brzuch i w tym momencie zaczyna machać jakby cos jej sie złego działo- nic innego nie można zrobić. Wkurzające, ale można przeżyć. wtedy po prostu wychodzę z gry nie zapisując jej, a następnym razem jest oki
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|