|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja nigdy nie mialam bliźniaków a podobno filmik jest fajny. ciekawe cxzy ten kod bedzie działał... ale ciastka są a już sie zastanawialam: "jakie ciastka?!?"
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to zależy tylko od szczęścia... wiem... jak czytałem niektóre posty "żeby były bliźniaki, simka musi jeść dużo ciastek i spaghetti" to tak zrobiłem i... jedno dziecko! A jak simka normalnie je nie tylko ciaska i spaghetti albo w ogóle ich nie je to... bliźniaki.
P.S. Czasami jak pomyślę "tylko żeby nie było bliźniaków to..." (każdy wie co) |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Znacie jakieś inne sposoby? Bo ja uwielbiam bliźniaki!Są takie slodkie!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja gram taką rodzinką i chciałem mieć dziewczynkę (jedną) Bardzo chciałem tą dziewczynkę, niestety urodziły się bliźniaki i to chłopcy. Pamiętam, że moja simka zjadła ciasteczka w "fazie" tego większego brzuszka, rodziła też z platynową aspiracją
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
blizniaki to wielkie szczescie i wielki klopot...i jak na zlosc mi prawie caly czas sie rodza blizniaki i na czerwonej aspiracji czasami simka je ciasteczka czasami nie
teraz np mialam fajna rodzinke i tak chcialam miec dziewczynke a urodzily mi sie blizniaki i w dodatku chlopcy nie pomoglo nawet nie zapisywanie gry... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
U mnie to jeszcze nigdy nie urodziły się bliźniaki. A tak wogóle to nie wiedziałam, że może tak być. Zawsze myślałam, że rodzi się tylko jedno dziecko.
Nie znam żadnych sposobów i myślę że żadnych nie ma. Po prostu fart... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja raz grałam rodzinką Hak ( z Miłowa ) i ta Esmeralda, czy jak jej tam urodziła bliźniaki. Normalnie tylko raz zrobiłam "postaraj się o dziecko". Jadła to co jej rodzina. Być może to jest przypadek z tymi bliźniętami, jak to inni piszą .
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kiedyś bardzo chciałam mieć blizniaki, robiłam co w postach wszystko i nic. Potem używałam takiego urządzenia dzięki któremu można miec bliżniaki normalne i z kosmitą i strasznie mi się już znudziły. A dzisiaj zupełnie niespodziewanie Kasandra urodziła bliżniaki bez kodów ani dodatków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ciasteczka nie działają
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |