|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Z tego co słyszałam to rodzic musi widzieć jak jego dziecko wymyka się z domu. Wtedy nastoletni Sim będzie złapany przez rodziców
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Słyszałam też, że sim może zwiać z domu tak na stałe, ale musi mieć bardzo złe kontakty z rodziną. Właśnie... Minus ile musi być, żeby uciekł? Bo ja próbuję, prubóję i mi nie wychodzi
A czy u was był taki przypadek? |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Odrazu sięgnełem po słuchawke i ją znaleźli ale raz czekałem to wróciła przed swymi urodzinami |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
a jak w ogole doprowadzic do tego zeby uciekl z domu??
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja nigdy nie mogę przyłapać tej opcji, raz ją tylko przyłapałam ,ale moja simka miała zły nastrój i nie odrobione lekcje.... Edit:Nigdy nie tworzę takich upartych i źle wychowanych nastolatków ,zawsze zdarzaja mi sie kujony(takie jak ja ),dobre i posłuszne dzieci,no ale mam zamiar stworzyć taką zwydrzałą simkę...... :laugh:
Ostatnio edytowane przez Doris : 09.02.2005 - 18:05 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
U mnie moją młodą simke mama przyłapała na wymykaniu się z domu i dostala niezły ochrantus
Poza tym matka chodziła ja nią krok w krok każąc jej iść do łóżka i dała sobie spokój dopiero jak córcia już słodko spała :wacko: cwaniaki te simsy :shifty:
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
raz została przyłapana jak chciała wyjść, a drugi raz złapana przez policję
|
|
![]() |