|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mi też się raz zdarzyło, bo kombinowałam w SimPe z zamianą NPC i coś nie wyszło pewnie coś pomyliłam... I gdy weszłam do tej rodzinki, wk tórej wcześniej pracowała podmieniona Npc'tka to jeden z domowników nagle stał się duchem... i pisał ten komunikat, że zmarł na innej parceli i powróci jako duch na miejsce swojej śmierci... Później próbował przywrócić tego sima bo zależało mi na tej rodzince i pozmieniałam pewne rzeczy w SimPe, ale nie dało się tego naprawić... Za każdym razem jak wracałam do tej rodzinki sim umierał jakby na nowo i tak w kółko... Na szczęście zrobiłam sobie zapasowy plik okolicy i może uda mi się odzyskać mojego ukochanego sima
![]() A jeśli chodzi o instrukcje jak przywrócić sima (co nigdy mi się nie udało) to Emka (moja koffana siostrzyczka- nie piszę tego w sygnaturce, bo nie można wiem dlatego bo przeglądam to forum od dłuższego czasu ![]() No dobra kończę bo się rozpisałam...... A no i w sumie to jestem nowa, więc witam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wejdźcie w mój temat. UWAGI NT. GRY ---> JAK PRZYWRÓCIĆ BELLĘ ĆWIR?
Właściwie ten temat jest o Belli,ale można tym sposobem przywrócić każdego. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobrze jeśli ma ochotę przenieść się do innego świata. Ale jeśli po śmierci lub wyprowadzce blokuje mi ikony zapisu i wyjścia z gry to jestem zły.
Pomocy!!! Ostatnio edytowane przez kob : 10.02.2005 - 11:40 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |