|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wlasnie? Co sie wam najczesciej rodzi? Bo mi czesciej chlopiec od Dziewczynki! A moze macie jakies upodobania rodzeniowe?
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie sami chlopcy. Żadnych blizniakow lub blizniaczek, żadnych dziewczynek tylko CHLOPCY juz mam dosyć!
Wchodzic jesli znacie jakos metode przeciwko rodzeniu sie chlopcow ---->Temat : Chłopcy ,Chłopcy i jeszcze raz Chłopcy! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak sie kliknie facetem na babke to sie urodzi cdziewczynka a jak na odwrót to chłopiec.. a bliźniaki mi się nigdy nie urodziły ;(
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
u mnie najczęściej chłpocy i czasami bliźniaki( urodzilo mi się już okolo 5 par blizniaczkow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mi się częściej rodzą chłopcy, ale ostatnio pojawiła się też płeć żeńska. miałam raz bliźniaki, chciałam drugi, ale teraz się cieszę, że ich nie miałam 2-gi raz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
u moich simow najczesciej chlopcy
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi sie też ciągle rodzą chłopcy, a tylko dwa razy miałam bliźniaki ,raz dwóch chłopców, a raz dziwczynkę i chłopca .Aha i mam edno pytanko ,jakie dziecko rodzi wam się u Balbiny Biedak (na początku gry jest w ciąży), bo mi zawsze chłopak ??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mi się zawsze rodzą chłopcy raz miałam bliżniaki i to terz byli chłopcy :\ a dziewczynek wogóle ;(
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 37 (0 użytkownik(ów) i 37 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |