Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.02.2005, 16:36   #1
...Martini.....
Guest

Domyślnie

Mary szybko ubrała się w pierwsze lepsze ubranie siostry. Z pod szafy wyjęła kartke i wyszła na dwór. Wiedziała, że nie może czytać tego w domu... Był to list Vanessy do Matki. Szybko usiadła na ławce i zaczęła czytać.

" Kochana Mamo
Colin mi wszystko powiedział. Wiem już, że Amanda jest twoją córką... Proponuje ugode. Wychowam ją jak własną córke i ona tak będzie myślała. Będziesz traktować ją jak wnuczke. Mam żal do Colina, że zdradził mnie z moją własną matką, ale wybaczyłam mu... Dobrze, że ona mieszkając w szkole z internatem w Weronie. Jak wrócą, powiem że urodziła im się siostrzyczka. Tak będzie najlepiej dla Amandy
Vanessa"

Mary myślała, że wybuchnie ze złości. Popędziła do domu i wykręciła numer telefonu do ośrodka rehabilitacyjnego siostry.
- Halo? - usłyszała głos.
- Dobry wieczór... Nazywam się Mary Kiner( Sornen jest po Colinie)... Czy moge rozmawiać z Vanessą Sornen? - zapytała szybko.
- Oczywiście, już proszę - powiedział głos. Po chwili Mary usłyszała już swoją siostre.

- Cześc Mary - powiedziała.
- Witaj Vani - odpowiedziała oschle.
- Czego chcesz? -
- Wyjaśnień! - warknęła Mary.
- Czyli? -
- Choćby tego, że Amanda jest moją siostrą przyrodnią... - powiedziała spokojnym tonem. Vanessa przełknęła ślinę.
- Skąd wiesz? - zapytała cicho.
- Znalazłam twój list i zamierzam powiedzieć jej prawdę! - wykrzyknęła i odłożyła słuchawkę.
-----------------------------------------------------------------------
Przez całą noc Mary nie spała. Rano poszła do łazienki i zrobiła sobie kąpiel

Przez cały czas biła się z myślami, czy powiedzieć Amandzie prawdę...
-----------------------------------------------------------------------
Tymczasem Amanda poszła do łazienki.
Rozczesała swoje czarne włosy, wzięła prysznic i ubrała się. Była na szczęścię niedziela.
- Pewnie Nicol i Henryn jeszcze śpią - pomyślała ze śmiechem. Nagle usłyszała dzwonek do drzwi. Za drzwiami zobaczyła Seana - chłopaka w którym się od dawna podkochiwała. Nie wiedziała dlaczego... Nie był zbyt przystojny... Więc może dlatego, że był wspaniałym sportowcem i dobrze się uczył?

- Cześć... - powiedziała otwierając drzwi.
- Hej! Moge wejść? - zapytał czarnoskóry chłopak. Amanda wpuściła go do domu.
- Nie spodziewałam się ciebie... - powiedziała spokojnie Amanda. Sean spojrzał jej w oczy.
- Jesteś bardzo ładna... Chciałbym cię kiedyś namalować... - powiedział chłopak. Brunetka przypomniała sobie, że Sean pięknie malował.
- Naprawdę tak uważasz? - zapytała z nadzieją. Chłopak pokiwał głową i pocałował ją.

Amanda była taka szczęśliwa. Jednak zdziwiło ją, czemu chłopak tak nagle zaczął się nię interesować.
- Masz bardzo delikatne usta... - powiedział. Dziewczyna przytuliła się do niego. Nagle chłopak ją przechylił do tyłu i zaczął całować.

- Co wiąże się z nagłym uczuciem Seana?
- Jak potoczą się dalsze losy Nicol i Henryna?
- Czy Mary powie Amandzie prawdę?

Dowiecie się w następnych odcinkach!

Ostatnio edytowane przez ...Martini..... : 12.02.2005 - 20:02
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania