![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hej
![]() 1) Na wielu screenach na forum widze, ze ts2 jest w okienku tzn. ma pasek sterowania (z przyciskami zakmnij, minimalizuj etc.). Jak ja gram, gra jest zmaksymilizowana (az trudno to wyslowic) i nie mam ani paskow kontrolnych, ani paska start. Jak zrobic, by gre wcisnac w okienko, a nie by byla na pelny ekran? ![]() 2) Zdrada. Bylo malzenstwo i kobieta zdradzala faceta. I calowala sie z inną przed jego oczami, robila bara-bara a on nic o.O nawet patrztyl sie na nie i nie przylapal ich na zdradzie.. nie wiem.. jak przylapac na zdradzie? ![]() thx z gory ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
1) Jest w instrukcji
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9003 Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zdrada... u mnie jest że jak, np. babka całuje sie z innym facetem, to jej mąż jak to zobaczy to pisze potem we wspomnieniach że żona go zdradziła i ma z nią kontakty na minusach, a mnie przynajmniej tak jest...
A masz oryginalke czy pirata? |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
na modthesims2 są hacki, które mimo funkcji podanych powyżej, mają doczepioną jeszcze jedną a mianowicie hack, który powoduje, że simy nie są o siebie zazdrosne. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki!!! Teraz będzie dużo rozwodów w Miłowie
![]() A co się dzieje po takim rozwodzie??? A mam jeszcze jedno pytanko gdy dwóch simów jest współlokatorami (Kobieta i facet) to mają opcję ślubu? A narazie nie wypróbuje rozwodu bo mam za wolny komp ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( I będe płakać ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
współlokatorzy mają opcję ślubu i zaręczyn. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|