![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Głupia
Odcinek 14 - Uważaj na nie- szepneła do Em Talia i poszła do sekretariatu. Po wyjściu z niego powlokła sie do pokoju i zastała tam srającą Emme. - Hej- powiedziała łapiąc woń swojej sromotnej kupy Em. - Czesici... - Czesisci? - Pipak. - Pipak?- zapytała Em podcierając swój zad. - Nie wyrzucili mnie. Mam przeprosić sromotnie Cindy-Pipindi i tyle... - KWI?!- wydarła sie Em. - Nooo.. Tak.- powiedziała Talia i zabrzęczał jej telefon komórkowy. - Słucham? Dodzwoniłeś sie do gabinetu Gwałcącego Króliczka Ripo Cipo. W czym moge pomóc?- zapytała słodkim głosem i razem z Emmą wybuchły sromotnym śmiechem. - Eee?- odezwał sie znajomy głos. - Corn? - Tak, Talio. A swoją drogą to mogła byś zadzwonić do przyjaciółki! Nawet nie wiem czy już jesteś w mieście! Nawet nie wiem czy żyjesz!- wrzeszczała Corn tak, że Talia musiała odchylić słuchawke i teraz nawet Emma słyszczała co wykrzykuje Cornelia. - S*******aj!- powiedziała zaaferowana Talia i czekała na reakcje Corn. - S*******aj?! Zobaczymy kto będzie sie śmiał ostatni! Napewno na tym obozie masz nudy! - Znalazłam dużo fajniejszą przyjaciłke z naszego miasta! Umie sie śmiać z PIPY, KRÓLICZKÓW RC i do tego UWIELBIA GUME DO ŻUCIA! A nie tak jak ty... Zawsze najlepsza, alebo drurga średnia w klasie, zachowanie wzorowe itp.! - No i dobrze!- wrzasneła Corn i rozłączyła sie. - Chyba przesadziłaś...- powiedziała niepewnie Emma. - Dlaczego? - No bo... Eee... My przecież chodzimy do innych szkół i wogóle... - I wogóle jestesmy pipami i uwielbiamy RC tak? - No... Raczej tak- powiedziała Emma i póściła sromotnie śmierdzącego pierda. - PiPo!- krzykneła Talia i rechocząc sie walneła Emme poduszką. Emma wzieła pipe Talii i zaczeła wypychać w nią swoją stope. Talia śmiejąc sie krzyczała: - AAAA! NIEEE! AAAAAAA!- krzykneła i w tym momęcie do pokoju weszła Cindy i chlasneła Talie w twarz. Talia szybko ockneła sie i skopała taj putej barbietce pipe. Po długim sromotnym nacieraniu Cindy wazeliną krzykneła: - Idź sie umj stara nieuczesana różowa pipo! - Dokłądnie!- dodała Emma i zaczeły sie rechotać. CDN |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|