![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie jest może tak ładna, jak Maxisowska, ale za to trzypiętrowa ![]() PS -łaś. Ostatnio edytowane przez jutta : 26.12.2004 - 11:12 |
|
![]() |
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam że pomyliłem Twój nick. :\ Ja też uważam, że za szybko stały się dziećmi i dlatego skorzystałem z kodu "aging off" i 5 dni dłużej 'pobyły' małymi dziećmi i potem "aging on". ![]() A druga sprawa: fajnie, masz dwóch chłopców, ja mam parkę zawsze. ![]() Moja rodzinka jest Tutaj. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 26.12.2004 - 11:50 |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tak naprawdę to tatuś się musi przebrać za Mikołaja... jak w życiu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Tak wyglądały moje święta w the sims2:
Na początku były życzenia ![]() Później kolecja (dla simów obiad) ![]() Następnie deser ![]() A teraz przyszedł czas na prezenty ![]() Później Jonatchan (nie ja wymyślałam imie, ten koleś był już w grze) zagrał na pianinie ![]() Następnie wszyscy znowu poszli do salonu ![]() Kalinka (ta mała) poszła spać a jej rodzice zaczeli na kanapie się całować a później poszli do łóżka i ekhm... no wiecie co ![]() Jeśli chcecie mogę wykasować ostatni pukt. Ostatnio edytowane przez patenka : 27.12.2004 - 22:38 |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
E no nie żartujcie... Po co to kasować? Bardzo fajne też święta miałaś.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |