![]() |
#281 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Cud! Przeczytałam wszystkie strony tego tematu (a gdy je czytałam było ich 29)
P.S.Łeb mi teraz pęka!:tu::wacko: |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
mój sims j z jedną simką się nienawidział a druga to jego żona więc zapiszałam gre i wysłam jak kiedyś wesłam to z tą simką co ją nienawidził to miał mołżeństwo a tą co była jego żoną to ją nienawidził to niesprawiedliwe dla tej co była jego piękną żonką ;( :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#284 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj opiekunka porwała mi niemowlę....
Gdy dzieciak zaczął płakać, a opiekunka nic nie robiąc chodziła po domku to za pomocą lustra kazałam jej przewinąć, nakarmić i umyć dzieciaka. I wszystko było by ok, lecz ona nagle wyszła z domu. Z nowu za pomocą lustra sprawdziłam jej polecenia: miała ikonką wyglądającą jak "wsiądź do samochodu", a była ona podpisana "umyć dziecko" czy coś w tym stylu. Nagle wsiadła z tym dzieckiem do samochodu i odjechała, a dziecko zniknęło z panelu... Na szczęście wyszłam nie zapisując gry i jak weszłam to wyszystko było dobrze... Dodam że mam zainstalowanego pacha.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S. DLACZEGO ZNOWU ZNIKAJĄ MI POSTY?!!!! :[ |
|
![]() |
![]() |
#286 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To, że opiekunki nie są do końca dopracowane, widomo juz od dawna. Dlatego ściągnęlam sobie lusto, pozwalające kierować nią i innymi simami znajdującymi się w domu (oczywiście do pewnych granic). Może przez to mi zbrała dzieciaka... Jak się nią nie bawiła, (następnym razem) to nic sie nie działo.... Ps. Posty czasem znikają - są wykasowywane itp.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jak wy ale u mnie byl poprostu szok!!!!! Śmierć przyszła do moich simów. i jak wymigałam sie od śmierci ona u mnie została na dobre chodziła za moim simem wszędzie, ale i tak nie chciała mnie zabrać w zaświaty! Dziwne nie!
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
U mnie raz było tak ,że simka zaszła w ciąże z wąsatym simem.Kiedy urodziło się dziecko (dziewczynka) zauważyłem u niej cień pod nosem.Kiedy dorosła okazało sie ,że ten cień to wąsy!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
To poprostu jakies niedopatrzenia w tej grze, ale to nic. Z tymi dziwactwami jest nawet fajniej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|