Cytat:
Napisał A A A
Uwielbiam te gre!!! Mialam tylko B&W1. Slyszalam ze 2 tez jest fajne. Kochlam te gre ale niestety wybuchlam mi w CD- romie (czy jak sie to zwie)! To bylo straszne, ale wtedy to juz nie mialam po co grac! Doszlam do momentu gdzie uwolnilam swojego chowanca (od jakiegos boga) i ktos mnie przeniosl do tamtej pierwszej wioski i jakis bog caly czas mnie atakowal! Ludzi juz nie mialam i chowaniec ledwo co zyl a wiec... A w 1 gralam krowa 
|
To była trzecia wyspa gdzie Lethys zamraża naszego chowańca :[. A na dodatek jego zwierzak jeszcze atakuje go piorunammi i kulami ognia :[. Pod koniec tej wyspy było można zabić Lethysa lub zostawić go z postatnią wioską (tu była mała niedorópka, jak się go nie zabijało, to i tak sumienie mówiło tak jakby się go obaliło). Czwarta wyspa, to pierwsza to fakt, ale jest trochę zmodyfikowana i odwiedził ją Nemezis (to jest zwykły bóg jak inni tylko twórcy doroblili takich utrudnień

). Na czwartej wypise można było zamienić chowańca na żółwia (jak pomoże się dzieciakowi złowić ryby) i na wilka (jest, to cholernie trudne, to zadanie jest tak niedorobione, że nawet patch tego nie naprawia, trzeba zaprowadzić ślepą kobiete do chorego brata, ale jak zawsze dochodzi, to gada, że lekarsta nie ma i zadanie szlak bierze :/). Piąta wypsa jest najgorsza, ponieważ ten tak zwany Nemezis rzuca klątwe na chowańca, które powoduje zmienioenia charakteru i tragicznemu kurczeniu się (chowaniec może się nawet skurczuć do wielkości człowieka!), dlatego tej planszy nie zwiedzam zbytnio. Raz innym chowańcem z kolegą tam poszyliśmy i wygraliśmy grę. Wiedziałem, po prostu wiedziałem, że zapomniałem dać jeszcze jakiegoś chowańca :/. Krowa
P.S.
Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś pytania na temat gry, to proszę je zadawać jestem bardzo doświadczonym bogiem^^.