|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakim grasz/łes chowańcem? | |||
Tygrys |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 50.00% |
Z któryś małp |
3 | 9.38% |
Koń |
2 | 6.25% |
Zebra |
4 | 12.50% |
Lew |
3 | 9.38% |
Zółw |
0 | 0% |
Niedzwiedź brunatny/Polarny |
0 | 0% |
Lampart |
4 | 12.50% |
Nosorożec |
0 | 0% |
Wilk |
5 | 15.63% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to B&W juz wyszlo? Wow! Ile kosztuje?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Yyy....B&W2 jeszcze nie ma. A topic z takim tytułem napisałem, żeby na przyszłośc było można pisac wrażenia z gry. A tak możemy podyskutować o tym co będzie w grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A jka sie zaczyna od nowa gre yo trzeba przechodzic ten samouczek?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Aaaach, co to tej fory co podałaś, to jest koniec dodatku. W dodatku chodzi właśnie, o to, że rózne chowańce walczą o rękę Ewy. Jedynej kobiety chowaniec i właśnie jak się wygra grę dwojga zakochanych odchodzą na zawsze zostawiając nam dzieciaka. Czyli tego samego chowańca co mieliśmy, tyle tylko, że nic nie umie :/. Dla mnie kiepawy pomysł.
Adi, jeżeli masz oryginał, to tak. Można ominąć trening i odrazu wybrać chowańca i przejść do II wyspy. No podwarunkiem, że masz Oryginał i zainstalowany patch. 1.10. (najnowszy 1.20). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A wy też tak macie, że sumienie mowi po angielsku i ludzie z osady też? Jesi tak to myslalem ze jesto to pełne tłumaczenie a nie jakas chała. A jesli nie to chce wiedziec czy tylko u mnei jest cos nie tak (jak zwykle)
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
yy...przecież było bardzo dużo trąbione w sieci, że gra wyjdzie tylko i wyłącznie w wersji kinowej. Czyli tylko texty zostały przetłumaczone a wszystko inne zostawione w oryginale. Ja naprawdę bardzo żałuje, że tak zrobili bo wolał bym usłyszeć sumienia z po polsku z tymi samymi aktorami co w jedynce byli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Siemka.Jestem tu całkowicie nowa.Wpadłam tu przypadkiem.Też gram B&W ale tylko w 1.Gram Krówką i jestem na drugiej wyspe gdzie trzeba przejać wioski Lethysa.Powiedzcie mi jak można mieć innego chowańca niż Krowę teraz na 2-ej wyspie???Np. Zebrę.Pisz cie na gg 5475110 a także odpowiadajcie tu na forum.Czekam...papapz gory :thx:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|