![]() |
#1271 |
Guest
|
![]()
LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy (smoków - za darmo) może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr! |
|
![]() |
#1272 | |
Guest
|
![]() Cytat:
U mnie, zawsze :smarta: (tj. w dwóch równoległych rodzinach) z pierwszego kupionego jajka wylęgał się smok różowo-fioletowy (wyjątkowo jaskrawy ten kolorek :grin: chyba miał też żółte uszy ![]() ![]() |
|
![]() |
#1273 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A teraz pytanie , które się tyczy tematu : od czego zależy kolor smoka? Ja przewaznie mam czerwone albo żółte, i nie wiem, od czego to zależy. Proszę, odpishcie!!!!!!!!! PS: Witaj na forum, Saphira! Czuj się jak u siebie! :witaj: Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 21.02.2005 - 17:11 Powód: Bo chciałam przywitać Saphirę ;) |
|
![]() |
#1274 |
Guest
|
![]()
Miałam takiego ślicznego, milutkiego, żółtego smoczka (tym razem odejście od reguły)
![]() ![]() PS. Nie śledziłam wszystkich stron, bo musiałam wyłączyć komputer, a potem to nie było sensu przewijać tych 30 stron. Ustalono w końcu, czy zielone smoki istnieją? Ostatnio edytowane przez §Saphira§ : 23.02.2005 - 13:56 |
![]() |
#1275 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.Hm...napady wściekłości...wiesz, ja miałam smoka tylko dwa-trzy razy i o tym nic nie wim...hm...napady sciekłości...nie. 2.Co do zielonych smoków - nie istnieją!!!!!Co prawda na pudełku jest taki jeden...ale wiesz co? Dam ci instrukcje, jak możesz to sprawdzić. -Wejdź na www.livin-it-up.net. Teraz kliknij na dział hacked. Z hacked wybierz cheats (albo cheat...). Teraz wybierz drugą stronę tego działu i ściągnij ostatni przedmiot ze strony. Wpakuj go do gry, a następnie kup go sobie (tylko 5$, w różnych ozdobach) i wybierz z niego opcję dragon i imię smoka. Po wykluciu będziesz miała właśnie takiego smoka! Poza tym, ten przedmiot ma wiele innych zastosowań...sami spróbujcie ![]() 3.Proszę Was!!!! O d c z e g o z a l e ż y kolor smoka!!!??? |
|
![]() |
#1276 |
Guest
|
![]()
Mówiąc, a raczej pisząc o napadach wściekłości, miałam na myśli chwile, kiedy smok nie chce dać się głaskać, łaskotać itp., ale drapie i gryzie. Udało mi się stwierdzić, że (w przypadku moich smoków) następowało to gdy:
a)Nie miały odpowiednich kwiatków; Co więcej, te wredne, małe potwory nie chciały jeść swych ukochanych pomarańczowych maków, kiedy obok nie było co najmniej jednego innego rodzaju kwiatków (chyba chciały czuć, że dokonują wyboru), nie jadły też, jeśli były one rozkwitnięte. b)Przestawały korzystać z zabawki. Co jakiś czas należy przesuwać gryzak (albo po prostu trzeba trafić na odpowiadające smokowi miejsce). Należy to robić zaraz, jak zobaczysz, że przestał z niego korzystać (co prędzej, czy później się zdarza). Jeśli to nie pomoże, należy spróbować kupić nową zabawkę, a starej się pozbyć. Zaobserwowałam te reakcje obserwując poprzedniego dragona i jego dwóch następców. Proszę czytać ku przestrodze, by któryś z nich nie spalił Wam ogródka |
![]() |
#1277 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zależy od tego, jak opiekujesz się sokiem, gdy był jeszcze jajkiem. |
|
![]() |
#1278 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#1279 |
Guest
|
![]()
Miałam dużo smoczków. Pewnego razu zrobiłam fioletowemu ogródek z kwiatkami, ale on nie chciał ich jesc. wyszedł sobie z ogródka przez dzrzwi
![]() |
![]() |
#1280 |
Guest
|
![]()
i co smakowały mu
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 33 (0 użytkownik(ów) i 33 gości) | |
|
|