Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.02.2005, 18:31   #281
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kasja
Mój sim jak jadł płatki (było na wolnej woli)z rozsypywaniem kazałam mu przestać to nie jadł dalej jak wstał ze stołka zauważłam że miska została w powietrzu.Potem jak myl tą miske to nadal mu lewitowałam nad ręką.Mam screena na dowód.
Allle ostro a mozesz zarzucic screenem? chcialbym to zobaczyć
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.02.2005, 11:06   #282
Talia
Guest

Domyślnie Przeczytałam!

Cud! Przeczytałam wszystkie strony tego tematu (a gdy je czytałam było ich 29)

P.S.Łeb mi teraz pęka!:tu::wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2005, 11:18   #283
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

mój sims j z jedną simką się nienawidział a druga to jego żona więc zapiszałam gre i wysłam jak kiedyś wesłam to z tą simką co ją nienawidził to miał mołżeństwo a tą co była jego żoną to ją nienawidził to niesprawiedliwe dla tej co była jego piękną żonką ;( :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2005, 11:57   #284
lay

Reputacja: 10
Sad

Dzisiaj opiekunka porwała mi niemowlę....
Gdy dzieciak zaczął płakać, a opiekunka nic nie robiąc chodziła po domku to za pomocą lustra kazałam jej przewinąć, nakarmić i umyć dzieciaka. I wszystko było by ok, lecz ona nagle wyszła z domu. Z nowu za pomocą lustra sprawdziłam jej polecenia: miała ikonką wyglądającą jak "wsiądź do samochodu", a była ona podpisana "umyć dziecko" czy coś w tym stylu. Nagle wsiadła z tym dzieckiem do samochodu i odjechała, a dziecko zniknęło z panelu... Na szczęście wyszłam nie zapisując gry i jak weszłam to wyszystko było dobrze... Dodam że mam zainstalowanego pacha....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2005, 12:43   #285
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Dzisiaj opiekunka porwała mi niemowlę....
Gdy dzieciak zaczął płakać, a opiekunka nic nie robiąc chodziła po domku to za pomocą lustra kazałam jej przewinąć, nakarmić i umyć dzieciaka. I wszystko było by ok, lecz ona nagle wyszła z domu. Z nowu za pomocą lustra sprawdziłam jej polecenia: miała ikonką wyglądającą jak "wsiądź do samochodu", a była ona podpisana "umyć dziecko" czy coś w tym stylu. Nagle wsiadła z tym dzieckiem do samochodu i odjechała, a dziecko zniknęło z panelu... Na szczęście wyszłam nie zapisując gry i jak weszłam to wyszystko było dobrze... Dodam że mam zainstalowanego pacha....
Te opiekunki to zawsze takie nienormalne są.. u mnie wprawdzie nagle sobie nie poszła ale wogoole nie opiekowala sie dzieckiem tylko huśtała sięcaly czs :/

P.S. DLACZEGO ZNOWU ZNIKAJĄ MI POSTY?!!!! :[
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2005, 13:24   #286
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
Te opiekunki to zawsze takie nienormalne są.. u mnie wprawdzie nagle sobie nie poszła ale wogoole nie opiekowala sie dzieckiem tylko huśtała sięcaly czs :/

P.S. DLACZEGO ZNOWU ZNIKAJĄ MI POSTY?!!!! :[

To, że opiekunki nie są do końca dopracowane, widomo juz od dawna. Dlatego ściągnęlam sobie lusto, pozwalające kierować nią i innymi simami znajdującymi się w domu (oczywiście do pewnych granic). Może przez to mi zbrała dzieciaka... Jak się nią nie bawiła, (następnym razem) to nic sie nie działo....

Ps. Posty czasem znikają - są wykasowywane itp....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 11:59   #287
fanka_dory_liisy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
Powiem ci szczerze ze ja mialam identyczną sytuację ale kombinowałam kobinowałam i udało mi się bachora odratować... próbuj.. może coś zdziałasz... może przestaw dziecko w jakies miejsce gdzie jest duzo przestrzeni kode move_objects i popróbuj wziąść jeszcze raz to dziecko co? :
'*Mila*', ja próbowałam WSZYSTKIEGO!!! Nic się nie dało zrobić, nic!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 21:27   #288
Goonie
Guest

Domyślnie Pan śmierć

Nie wiem jak wy ale u mnie byl poprostu szok!!!!! Śmierć przyszła do moich simów. i jak wymigałam sie od śmierci ona u mnie została na dobre chodziła za moim simem wszędzie, ale i tak nie chciała mnie zabrać w zaświaty! Dziwne nie!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2005, 14:01   #289
Mateon
Guest

Wink

U mnie raz było tak ,że simka zaszła w ciąże z wąsatym simem.Kiedy urodziło się dziecko (dziewczynka) zauważyłem u niej cień pod nosem.Kiedy dorosła okazało sie ,że ten cień to wąsy!!!!!! NIE ZMYŚLAM.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2005, 15:15   #290
Goonie
Guest

Domyślnie Dziwne

To poprostu jakies niedopatrzenia w tej grze, ale to nic. Z tymi dziwactwami jest nawet fajniej!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania