|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam...
![]() ![]() ![]() Mały cyklopek :wacko: ![]() Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wroci! na pewno!
ja sama ostanio zawalu dostalam, bo mi sie takie urodzily. i ciagle sie takie rodzily a okazuje sie, ze w koncu z tego wyrastaja. blad gry czy czemus ma to sluzyc? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
o matko straszne dziecko! na miejscu twoich simow balabym sie spac w nocy ![]() ![]() ja mialam kiedys cos takiego, ze opiekunka polozyla spac mojego malego bachora. no i stala tak nad tym lozeczkiem i stala...nic nie moglam z nia zrobic i musiaalm uzyc kodu. druga sytuacja to taka, ze kupilam barek. wkurzal mnie wiec go usunelam albo codem albo sprzedalam (nie pamietam bo bylo to dawno) i po usunieciu moje simy zachoywaly sie tak jakby ten barek nadal tam stal! nie chcialy podejsc bo niby "cos" tam bylo. trzecia sytuacja to taka ze moja simka (dina kaliente ![]() ![]() ![]() mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom?? Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.02.2005 - 00:39 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałąm tak, że stworzyłam rodzinkę. Tata, mama, nastoletnia córka i siostra mamy. Mój sim, mimo, że miał pragnienie stworzenia rodziny cały czas gwizdał na siostrę jego żony. Pewnego razu zatrzymał się i gwizdał, gwizdał, gwizdał i nie mógł przestać. Musiałam go skasować move_objects on.
AAAAAAAAA! Popatrzcie co stało się jednemu z moich bliźniaków! Zaznaczam, że ojciec i matka mają normalne nosy, a zdjecie siostry bliźniaczki za chwilkę. ![]() I całkiem normalna siostra ![]() Ostatnio edytowane przez Esi : 24.02.2005 - 11:51 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a to nie jest skóra z netu? (czsami twórcy robią różne "dodatkowe bonusy")
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Cikawi mnie to czy kiedy te dziecko dorośnie to ta skóra zniknie czy zostanie???
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
;( Nie zniknęła ;( Ja też myślę, że to musiał się skin jakoś źle nałożyć...
Niestety w tej rodzince nie chciałam mutanciątek i spaliłam JĄ jako nastolatkę xP Na zdjątku jeszcze troszku widać jej szpetność :\ ![]() Tak nawiasem mówiąc to w tej rodzince cały czas mi się takie teraz rodzą... :1smutny: i nie "wyrastają" z tego :wacko: Ale na szczęście w innych rodzinkach jest ok... Tylko w rodzince Marzycieli Kasandra zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. Chłopca (ciemnoskórego) i dziewczynkę (śniadą) i chłopiec jako niemowlę też był cyklopkiem!!! Ale stał się małym dzieckiem i "wyrósł" naszczęście z tego ![]() P.s. Skinki były oryginalne ![]() ![]() P.s. nr2 Wydaje mi się że cyklopki rodzą się (u mnie przynajmniej) jak pokazuje się ten filmik z narodzinami... Muszę sprawdzić... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez sara lee : 01.03.2005 - 00:46 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I raz jak ich obudziłam rano i Kasandra zrobiła śniadanie i on chciał usiąść do śniadania to zniknął. NIe umarł tylko zniknął. NIe zapisałam gry i włączyłam znowu i o tej samej godzinie zniknął, a wszyscy jakby nigdy nic dalej jedli śniadanie. TO się wkurzyłam i wyłączyłam (nie zapisująć) i włączyłam znowu. Wziąłam żeby ten Dariusz się wyprowadził wcześniej i potem znowu wrócił i już wszystko O.K. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|