![]() |
#301 | |
Guest
|
![]() Cytat:
o matko straszne dziecko! na miejscu twoich simow balabym sie spac w nocy ![]() ![]() ja mialam kiedys cos takiego, ze opiekunka polozyla spac mojego malego bachora. no i stala tak nad tym lozeczkiem i stala...nic nie moglam z nia zrobic i musiaalm uzyc kodu. druga sytuacja to taka, ze kupilam barek. wkurzal mnie wiec go usunelam albo codem albo sprzedalam (nie pamietam bo bylo to dawno) i po usunieciu moje simy zachoywaly sie tak jakby ten barek nadal tam stal! nie chcialy podejsc bo niby "cos" tam bylo. trzecia sytuacja to taka ze moja simka (dina kaliente ![]() ![]() ![]() mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom?? Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.02.2005 - 00:39 |
|
![]() |
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Ja miałąm tak, że stworzyłam rodzinkę. Tata, mama, nastoletnia córka i siostra mamy. Mój sim, mimo, że miał pragnienie stworzenia rodziny cały czas gwizdał na siostrę jego żony. Pewnego razu zatrzymał się i gwizdał, gwizdał, gwizdał i nie mógł przestać. Musiałam go skasować move_objects on.
AAAAAAAAA! Popatrzcie co stało się jednemu z moich bliźniaków! Zaznaczam, że ojciec i matka mają normalne nosy, a zdjecie siostry bliźniaczki za chwilkę. ![]() I całkiem normalna siostra ![]() Ostatnio edytowane przez Esi : 24.02.2005 - 11:51 |
![]() |
![]() |
#303 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
a to nie jest skóra z netu? (czsami twórcy robią różne "dodatkowe bonusy")
|
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Cikawi mnie to czy kiedy te dziecko dorośnie to ta skóra zniknie czy zostanie???
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
;( Nie zniknęła ;( Ja też myślę, że to musiał się skin jakoś źle nałożyć...
Niestety w tej rodzince nie chciałam mutanciątek i spaliłam JĄ jako nastolatkę xP Na zdjątku jeszcze troszku widać jej szpetność :\ ![]() Tak nawiasem mówiąc to w tej rodzince cały czas mi się takie teraz rodzą... :1smutny: i nie "wyrastają" z tego :wacko: Ale na szczęście w innych rodzinkach jest ok... Tylko w rodzince Marzycieli Kasandra zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. Chłopca (ciemnoskórego) i dziewczynkę (śniadą) i chłopiec jako niemowlę też był cyklopkiem!!! Ale stał się małym dzieckiem i "wyrósł" naszczęście z tego ![]() P.s. Skinki były oryginalne ![]() ![]() P.s. nr2 Wydaje mi się że cyklopki rodzą się (u mnie przynajmniej) jak pokazuje się ten filmik z narodzinami... Muszę sprawdzić... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez sara lee : 01.03.2005 - 00:46 |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Wiecie moja nastolatka umarła w bardzo dziwny sposób. Była w ciąży a ojciec jej chłopaka umarł. Pewnego dnia kazałam jej uczyć się gotować. Podeszła po ksiązkę, ale ku mojemu zdziwieniu nie wzięła jej i gra się przycieła. Gdy raczyla się odciąć to moją simke przestraszył ten duch. Straszył ją przez całą noc aż padła nieżywa na ziemię. Przestraszyłam się, ale na szczęście mojemu simowi udało się ją uratować. czy zdarzyło wam się coś takiego???
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
ja mialam cos takiego ze jak bralam facetke zeby sobie dom nzialazla i gralam dalej to rodzina to ona przyszla pod dom i stala tam do smierci. albo maialm ducha i on wlaczal wszystko kolo czego przechodzil. czemu??
|
![]() |
![]() |
#309 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I raz jak ich obudziłam rano i Kasandra zrobiła śniadanie i on chciał usiąść do śniadania to zniknął. NIe umarł tylko zniknął. NIe zapisałam gry i włączyłam znowu i o tej samej godzinie zniknął, a wszyscy jakby nigdy nic dalej jedli śniadanie. TO się wkurzyłam i wyłączyłam (nie zapisująć) i włączyłam znowu. Wziąłam żeby ten Dariusz się wyprowadził wcześniej i potem znowu wrócił i już wszystko O.K. |
|
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
POMOCY!!!!!!!:help: A jam taki problem:
Jak simka zachodzi mi w ciąże to jak ma jej urosnąc brzuch to kamera daje zbliżenie a simka cały czas macha!!!I nie przestasje albo musze ja wtedy zabic albo nie moze zachodzic w ciąże i sie bez ciązy gupo gra!!!!!HELLPPPPPPP!!:lit: :doc: :mbounce: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|