Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.02.2005, 00:07   #301
trawka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam... Za chwilkę filmik i już Ja patrzę, a tu jakieś mutanciątko!!! Jakiś błąd ze skinem, albo coś, ale wygląda okropnie!!!
Mały cyklopek :wacko:
Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać

o matko straszne dziecko! na miejscu twoich simow balabym sie spac w nocy

ja mialam kiedys cos takiego, ze opiekunka polozyla spac mojego malego bachora. no i stala tak nad tym lozeczkiem i stala...nic nie moglam z nia zrobic i musiaalm uzyc kodu.

druga sytuacja to taka, ze kupilam barek. wkurzal mnie wiec go usunelam albo codem albo sprzedalam (nie pamietam bo bylo to dawno) i po usunieciu moje simy zachoywaly sie tak jakby ten barek nadal tam stal! nie chcialy podejsc bo niby "cos" tam bylo.

trzecia sytuacja to taka ze moja simka (dina kaliente) byla w b. dobrych kontaktach z ojcem swojego meza. no i przyszlo mi do glowy ze fajnie by bylo jakby miala z ojcem meza dziecko (podobno emeryci nie moga miec dzieci...) pare razy dawalam na opce "postaraj sie o dziecko" i nic. pozniej przywrocilam dobre kontakty z mezem i tez staralam sie o dziecko i nic dodam ze maja juz malego bachora

mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom??

Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.02.2005 - 00:39
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2005, 10:09   #302
Esi
Guest

Domyślnie

Ja miałąm tak, że stworzyłam rodzinkę. Tata, mama, nastoletnia córka i siostra mamy. Mój sim, mimo, że miał pragnienie stworzenia rodziny cały czas gwizdał na siostrę jego żony. Pewnego razu zatrzymał się i gwizdał, gwizdał, gwizdał i nie mógł przestać. Musiałam go skasować move_objects on.

AAAAAAAAA! Popatrzcie co stało się jednemu z moich bliźniaków!
Zaznaczam, że ojciec i matka mają normalne nosy, a zdjecie siostry bliźniaczki za chwilkę.

I całkiem normalna siostra

Ostatnio edytowane przez Esi : 24.02.2005 - 11:51
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2005, 12:06   #303
UnknowN
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee

Chyba wie co się stało. Poprostu skóra się zwaliła, tak jakby gra żle rozmieściła karnacje na skórze dziecka. Dziwne, ja tak nie mam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2005, 14:08   #304
Zaria
Guest

Domyślnie

a to nie jest skóra z netu? (czsami twórcy robią różne "dodatkowe bonusy")
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2005, 07:46   #305
Mateon
Guest

Domyślnie Ciekawe..

Cikawi mnie to czy kiedy te dziecko dorośnie to ta skóra zniknie czy zostanie???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 00:38   #306
sara lee
Guest

Domyślnie

;( Nie zniknęła ;( Ja też myślę, że to musiał się skin jakoś źle nałożyć...
Niestety w tej rodzince nie chciałam mutanciątek i spaliłam JĄ jako nastolatkę xP Na zdjątku jeszcze troszku widać jej szpetność :\

Tak nawiasem mówiąc to w tej rodzince cały czas mi się takie teraz rodzą... :1smutny: i nie "wyrastają" z tego :wacko: Ale na szczęście w innych rodzinkach jest ok... Tylko w rodzince Marzycieli Kasandra zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. Chłopca (ciemnoskórego) i dziewczynkę (śniadą) i chłopiec jako niemowlę też był cyklopkiem!!! Ale stał się małym dzieckiem i "wyrósł" naszczęście z tego

P.s. Skinki były oryginalne Żadne z neciku dlatego tak się "zdziwiłam"

P.s. nr2 Wydaje mi się że cyklopki rodzą się (u mnie przynajmniej) jak pokazuje się ten filmik z narodzinami... Muszę sprawdzić... Nie zawsze, ale często Jak coś będę wiedziała na pewno to powiem

Ostatnio edytowane przez sara lee : 01.03.2005 - 00:46
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2005, 14:39   #307
Biała dama
Guest

Domyślnie Śmierć mojej nastolatki!!!

Wiecie moja nastolatka umarła w bardzo dziwny sposób. Była w ciąży a ojciec jej chłopaka umarł. Pewnego dnia kazałam jej uczyć się gotować. Podeszła po ksiązkę, ale ku mojemu zdziwieniu nie wzięła jej i gra się przycieła. Gdy raczyla się odciąć to moją simke przestraszył ten duch. Straszył ją przez całą noc aż padła nieżywa na ziemię. Przestraszyłam się, ale na szczęście mojemu simowi udało się ją uratować. czy zdarzyło wam się coś takiego???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2005, 18:04   #308
Mareśka
Guest

Domyślnie

ja mialam cos takiego ze jak bralam facetke zeby sobie dom nzialazla i gralam dalej to rodzina to ona przyszla pod dom i stala tam do smierci. albo maialm ducha i on wlaczal wszystko kolo czego przechodzil. czemu??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 11:46   #309
Basieńka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Tylko w rodzince Marzycieli Kasandra zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. Chłopca (ciemnoskórego) i dziewczynkę (śniadą) i chłopiec jako niemowlę też był cyklopkiem!!! Ale stał się małym dzieckiem i "wyrósł" naszczęście z tego
Dobrze wiedzieć. Ja też lubie bawić się Kasandrą i ona najpierw pobrała się z Donem Latario i jak zaszłą w ciążę to on sie wyprowadził, ona urodziła bliźniaki (dwóch chłopców) i Don do niej wrócił, potem zrobił jej jeszcze jedno dzicko (córeczkę), potem się rozwiedli (i teraz on ma dziecko jeszcze z tą pokojówką i siostrami Kaliente) i teraz ona jest z tym Marzycielem i chce żeby też miali dzicko)

I raz jak ich obudziłam rano i Kasandra zrobiła śniadanie i on chciał usiąść do śniadania to zniknął. NIe umarł tylko zniknął. NIe zapisałam gry i włączyłam znowu i o tej samej godzinie zniknął, a wszyscy jakby nigdy nic dalej jedli śniadanie. TO się wkurzyłam i wyłączyłam (nie zapisująć) i włączyłam znowu. Wziąłam żeby ten Dariusz się wyprowadził wcześniej i potem znowu wrócił i już wszystko O.K.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 12:59   #310
Age12
Guest

Sad Mam DOŁA!!POMOCY(HELLP)

POMOCY!!!!!!!:help: A jam taki problem:

Jak simka zachodzi mi w ciąże to jak ma jej urosnąc brzuch to kamera daje zbliżenie a simka cały czas macha!!!I nie przestasje albo musze ja wtedy zabic albo nie moze zachodzic w ciąże i sie bez ciązy gupo gra!!!!!HELLPPPPPPP!!:lit: :doc: :mbounce:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania