|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Wam się to fotostory? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 28.57% |
Nie |
2 | 9.52% |
Spewnośćią lepsze od poprzedniejszych.... |
2 | 9.52% |
Niezbyt |
5 | 23.81% |
Troszeczke, ale pisz! |
6 | 28.57% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dorosła Milena z mieście Zazu
Part 5 ostatni„Wakacje” ![]() Już dziewczyny wyjechały na wakacje…. -Witaj Sim Island Scensrod!- odrzekła Danusia biorąc głęboki wdech. -Mogę Cię o coś zapytać Wiki? –zapytała Milena -Wal śmiało. -Czemu nosisz jedno i to samo? Nie obraź się… -Czemu? Bo mam sto dwanaście takich samych.. -Aha… W autobusie była jakaś postać. Nie wiedziały że to morderca. ![]() Rozpakowały się. Milena ubrała strój. -Hej idziecie popływać? -Ja nie- odparła Danusia- Obiecałam pomóc przy autobusie! -A Ty Wiki? -Ja idę robić coś do jedzenia! Zgłodniałam! -Jak chcecie. Milena sama poszła. Rozłożyła leżak i opala się. -Nikt nie zepsuje mi wakacji, pragnę dobrze się bawić! ![]() Wiktoria nie wykryła dłuższej nieobecności Danusi. Przygotowywała dania. -Odbija mi-odrzekła- Zamiast jest lodów to ja głupia zupę sobie robię! ![]() -Auć parzy! –popatrzyła na swoją skórę Milena- Lepiej popływam w tym oceanie! Zeszła ze leżaka. I wskoczyła na deskę. ![]() Po raz pierwszy w życiu poślizgnęła się na desce ale zrobiła salto i wylądowała pięknie we wodzie. -Ale ciepła….-zanurzyła się głębiej- W końcu tu jest wulkan… ![]() Po dwóch godzinach wyszła. Zaniepokoiło ją coś -Wiki!- krzyknęła- Przyszła już Danusia? -Myślałam ,że jest z tobą! -AAAAA- usłyszały krzyki [IIMG]http://img59.exs.cx/img59/9944/snapshot000000046f34c6664dq.jpg[/IMG] To był głos Danusi. Milena wybiegła na taras i biegła lecz pokaleczyła stopę i wleciała do oceanu. Płynęła za głosem. -Obym zdążyła…. ![]() Wpłynęła w głąb morza…. Ujrzała nagą postać….. Zakrwawioną….. Nie żywą…. Twarz miała zaskoczoną… Była to Danusia….. Jedna z jej przyjaciółek…. ![]() -NIE!- krzyknęła Milena- Dlaczego? -Boże co się stało?- zapytała Wiktoria -Danusia…ona….ona nie żyje! -Co?! Rozpłakały się. Szybko opuściły wyspę. Miały dosyć.. Miały spędzić wakacje cudownie Lecz stało się…. ![]() Milena płakała. Tonęła w smutku… Była zła na siebie… Zadawała sobie jedno pytanie… -Dlaczego? Wróciła do domu…W smutku i rozpaczy. Poćwiczyła jeszcze raz. Wiktoria w domu zrozpaczona, nie chciała obecności Mileny. Więc Milena… ![]() Ćwiczyła jeszcze z myślą ,że jeszcze wczoraj była na pięknej wyspie: ![]() Koniec Bracia Wawerla [prócz Samuela] wyjechali z miasta z niesmakiem ,że nie udało im się kobiety żadnej zdobyć . Wiktoria została w domu w mieście Zazu i urządziła piękny pogrzeb Danusi urodziła syna. Dziwna rodzina zginęła w tajemniczych okolicznościach. Nasza Milena założyła rodzinę ze Samuelem. PS: Wiem że zakończyłam trochę głupio no ale nie chciałam aby było jeszcze sto odcinków gdyż nie komentujcie za bardzo. Ps2: W przygotowaniu mam New fotosotry… Bądcie czujni ![]() Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 06.03.2005 - 12:26 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|