Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.03.2005, 10:57   #1
CoolToola
Guest

Question Gorące pocałunki czyli Cenzury dla młodych użytkowników

Od niedawno jestem posiadaczką TS2. Jestem bardzo przywiązana do jednej rodzinki, dbam o ich humor. A także i pragnienia. A że są bliźniętami i lubią romansowac często chcą: 'Gorące pocałunki z 3 simami' lub 'bara-bara z 3 simami'. Co zrobić aby zaspokoic te pragnienia??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.03.2005, 11:01   #2
Angeo
Guest

Domyślnie

Po prostu sim musi w swoim zyciu zrobic bara bara z trzema osobami to samo w przypadku pocałunku... Wydaje mi się że to raczej temat do "Uwagi na temat gry" a pozatym był już gdzieś taki temat.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 11:48   #3
Karo
Guest

Domyślnie

Nie musi to być naraz z 3 tylko najpierw z jednym ,potem z drugim i tak dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 13:30   #4
Toxic
Guest

Domyślnie

nie ,no temat genialny jak zrobić 3 pocałunki z róznymi simami . Jeśli nie wiesz co znaczy dane pragnienie to jak myszką na nie najedziesz to się pokazuje co znaczy dany rysunek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 20:28   #5
Kash
Guest

Domyślnie

Ale, co oznacza "czyli Cenzury dla młodych użytkowników"? Uważasz, żeponiżej 18 lat gracze powinni ściągnąć jakieś patche z cenzura pocałunjów??? Eee... to może dzieci poniżej lat 8 powinny ściąfnąć patcha uniemożliwującego gotowanie, bo coś im strzeli do głowy i zaczną gotować kotlety?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2005, 21:11   #6
T-m
Guest

Domyślnie

nie wiem co mial piernik do wiatraka, ale brak widocznej (?) funkcji "szukaj" wkurzyl mnie na 4tej stronie niesamowicie i postanowilem nie wertowac dalej tematow, tylko wklepac w pierwszy nadarzajacy sie temat, ktory moze miec cos wspolnego.

Dlugo to wszystko trwalo, ale wreszcie mi sie uzbieralo 130 poszedlem do MM i jako praworzadny obywatel zakupilem ts2. Pozniejsza prodedura prosta - instalka, rejstracja, patch i granie. Potem dorzucilem nowki sciany ze stron, ubrania i gdzies mi sie trafil jak slepiej kurze ziarno TS2 nude patch. Zgralem wedle przykazan, odpalam, a tu mi wyskakuje info, ze wielkosc pliku Sims2.exe jest bledna. Moje pytanie jest, czy wgranie oficjalnego patcha zmienilo ten plik tak, ze npatch nie dziala, czy moze npatch jest lipa ?

Ostatnio edytowane przez rainne : 13.03.2005 - 21:19
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2005, 21:20   #7
rainne
Guest

Domyślnie

nie używam nudepatcha, ale z tego co wiem, to więcej z nim problemów, niż pożytku.
wiesz, jeśli chcesz oglądać bardziej rozebrane simy, to wpisz ten kod - introp censorgridsize 0
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2005, 21:29   #8
T-m
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
nie używam nudepatcha, ale z tego co wiem, to więcej z nim problemów, niż pożytku.
wiesz, jeśli chcesz oglądać bardziej rozebrane simy, to wpisz ten kod - introp censorgridsize 0

wole swoja Kobite naga ogladac, ale po prostu bylem ciekawy czy zostalo to potraktowane tak jak w Playboy Mansion, czy podejscie do animacji ciala jest tworzone na jakis innych zasadach :-)))

thx Rainne :-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2005, 12:29   #9
trawka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KashW
Ale, co oznacza "czyli Cenzury dla młodych użytkowników"? Uważasz, żeponiżej 18 lat gracze powinni ściągnąć jakieś patche z cenzura pocałunjów??? Eee... to może dzieci poniżej lat 8 powinny ściąfnąć patcha uniemożliwującego gotowanie, bo coś im strzeli do głowy i zaczną gotować kotlety?

hehehehe dobrze napisane najlepiej jakby "dzieci" ponizej 18 roku zycia w ogole nie braly do reki the sims przeciez moga w domu wywolac pozar, gorace pocalunki moga zle wplynac na ich psyche (ZART!)

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania