![]() |
#1282 |
Guest
|
![]()
nie smoki nie dosrastaja sa ciagle takie same
|
![]() |
#1283 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1284 |
Guest
|
![]()
nigdy mi smok nie urosl
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez bodzia : 03.03.2005 - 19:12 |
![]() |
#1285 |
Guest
|
![]()
Smoki nie dorastają! Istnieje łatka (gdzieś w necie jest do ściągnięcia, niestety nie pamiętam gdzie), która umożliwia dorastanie smokom i zwierzakom. Bez tej łatki, czyli oryginalnie, tak jak ustalił to Maxis, smoki nie dorastają, tak jak zwierzaki. Tak więc Madzialenko, troszeczkę się mylisz co do tych smoczków pod tym względem.
|
![]() |
#1286 |
Guest
|
![]()
nowlasnie^_^a zresztą - według mnie, to dorastanie smoków i zwierzaków jest zupełnie bezsensu!!!!No i co to da?...Jedyna rzecz, która mnie przy smokach wnerwia, to to, że na panelu rodziny nie ma jego ikonki!!!!To jest bezsensowne - przecież to członek rodziny, tak samo jak pies i kot!!!!A przy zwierzakach jest takie coś : dlaczego nie można nimi kierować!?! Gdy kieruje psem, (albo kotem) to moge tylko chodzić a jeśli klikne na jakiś przedmiot to sie pojawia : "czy naprawdę myślisz, że masz władze nad zwierzętami?" To jest głuuupie...no, ale przynajmniej nie trzeba zaspokajać jego potrzeb, he he. (oprócz towarzystwa i troche zabawy ale to też robi sam no i jedzenie) Ale to nie ten temat więc jush ssie zamknę.
![]() |
![]() |
#1287 |
Guest
|
![]()
smoki są : czerwone, żółte i fioletowe (czerwony strasznie podpala rzeczy)
nie wiem od czego to zależy może jak nim się opiekował twój sim/simka... |
![]() |
#1288 |
Guest
|
![]()
czytam , czytam i tak niewiem dorastają te smoki czy nie....mi ani razu nie urusł i osobi9ście wieze że nieurośnie!...a jeśli komus urusł to niech pokaże zdjęcie ale z paskiem rodziny!;[
|
![]() |
#1289 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#1290 | |
Guest
|