Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2005, 06:02   #31
Mateon
Guest

Question Studia...

Studia trwają cztery lata a ile dni jeden rok??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.03.2005, 10:19   #32
Nulka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sk8erboy
Widzę, że wszyscy nie możecie się doczekać premiery?! Ja się doczekałem. U mnie już na półkach są gry o nazwie : TS2 Na Studiach, oryginały za 69,60 ale niestety ja nie kupię ... bo nie mam kasy :/ Super?! Cieszcie się, że wy będziecie mogli 11 marca ;(
Nie martw się nie jesteś jedyny.... Mi barkowało tylko 30 zł, ale dzisiaj mama ode mnie pozyczyła i teraz mogę tylko czekać aż mój tata przyjedzie i da mi jakieś pieniądze... Niestety wszyscy wy będziecie się cieszyć, a ja będę żyła tylko na zwykłych simsach...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 11:24   #33
Moriquendë
Guest

Domyślnie :)

Jak to sk8boy?? Przecież university wychodzi dopiero pojutrze! Ja sobie zamówiłem w wirtusie. Już nie moge sie doczekać jak sobie zagram Myślicie że będzie można mieć mieszkanie w bloku? Ale myślę też jak się dorośnie, w normalnej okolicy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 11:24   #34
koralinka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anulana
Nie martw się nie jesteś jedyny.... Mi barkowało tylko 30 zł, ale dzisiaj mama ode mnie pozyczyła i teraz mogę tylko czekać aż mój tata przyjedzie i da mi jakieś pieniądze... Niestety wszyscy wy będziecie się cieszyć, a ja będę żyła tylko na zwykłych simsach...
łatwo ci mówic od ciebie tylko pożyczyła a u mnie zależy czy dostane właśne od mamy jak sie nie zgodzi to klops a jak sie zgodzi to <jupi> no ale tata też ma coś dogadania ale on raczej postępuje tak jak chce mama czyli jak mama sie nie zgodzi to on też a jak sie zgodzi to on tak ty to chociaż je dostaniesz jak tata porzyjedzie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 11:51   #35
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mateon
Studia trwają cztery lata a ile dni jeden rok??
hmm nie dni a godzin. jeden rok studiow trwa 72 godziny (o ile sie nie myle) po zakonczeniu 4 lat zostaje jakby dodatkowy rok na opuszczenie campusu. wtedy nie trzeba sie uczyc ani chodzic na wyklady
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 12:10   #36
Thorin
Guest

Domyślnie

Sie nie mratwcie. thesims.pl zrobi jakiś konkurs, a nóż wygra ktoś z was
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 12:32   #37
Calintz
Guest

Domyślnie

Ja naszczęście nie instalowałem tego patcha więc dodatek będzie mi działał . Mam do was pytanie kiedy właściwie wychodzi ten dodatek?? 11 marca czyli za 2 dni czy za 5 dni???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 12:46   #38
Żuber

Reputacja: 10
Domyślnie

11 MARCA! Licząc jeszcze dziś za 3 dni...
stare 09.03.2005, 13:08   #39
Still
Guest

Domyślnie

A JA MAM KASE MAM AUTO MAM NOGI ( ABY ISC DO SKLEPU ) ALE NIE MA W MOICH DEBILSKICH SKLEPACH THE SIMS 2:NA STUDIACH , Kulce gdzie wy mieszkacie to morze pojade 200 km po simsy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 13:15   #40
Xero
Guest

Domyślnie

Na pewno premiera 11 marca?? Macie jakieś wiarygodne dowody? bo ja dostane gre na urodziny i musze wiedziec dokładnie kiedy wyjdzie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania