|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja niedługo zagram w Sims na Studiach dlatego nie będę pytać o rzeczy w grze. Chcę jednak wiedzieć, które pliki muszę sobie zachować z Sims 2 aby ich nie stracic. Przed instalką dodatku chcę od nowa zainstalować Simsy, ale nie chcę stracić swoich simów i ich domów - bo mam nadzieję, że wielu z nich będę mogła posłać na studia ?! Proszę o odpowiedź.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja chcę się zapytać czy będa jakieś ztowarzyszenia studenckie?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
bylem jednak w "Greek House" i moglem robic przyjecia w togach i mialem inne "przywileje" jakie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A gra zaainstalowała się bez problemów ? i czy miałeś jakies patcha przed instalacją ? i czy jest kariera "moda" czy cos w tym stylu
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niektórzy z was zadaja takie pytania na które są odpowiedzi..Na pierwszej stronie tego tematu...Jakby niektórzy z was nie mogli się trochę pomęczyć ze znalezieniem tego... :\ ..
Nie mogę się doczekać premiery...Ale gre dostane w niedziele... ![]() ![]() Ja się o nic nie pytam, bo nie chce sobie zepsuć niespodzianki o tym co bedzie w TS2...(I tak sporo rzeczy wiem.. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No i tu wystąpił problem z katalogiem "Objects" (Program Files\EA Games\TS2\TSData\Res\Objects), po czym nastąpiło automatyczne odinstalowanie gry. Skopiowałam ten plik z płyty nr 4 (TS2) i ponownie zainstalowałam grę. Po instalacji znów nastąpiło sprawdzenie aktualizacji i tym razem wszystko poszło gładko. Ktoś wyżej nadmienił, że gra się tnie. U mnie nie. Co prawda grałam dopiero jakieś 2 godziny, ale nic takiego nie było ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może zależy kto ma jaki komputer, bo u mnie się tnie zawsze jak przyjeżdża sprzątacz... Może coś źle zainstalowałam... Bo wcześniej jak miałam starszy komputer i mi niektóre zeczy nie działały (np. widok w lustrze) nie zacinało się. Może coś źle zrobiłam... Spróbuje zainstalowa to jeszcze raz. Nie moge się doczeka dodatku (jak każdy heheh)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
W jednym temacie ktoś pisał, że TH=he Sims 2 Na Studiach już jest. Przed premierą. Czy to prawda? Jeżeli tak, to powiedzcie, czy jest w MediaMarkt w Łodzi w Galerii Łódzkiej...
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Uniwersytet simowski - Stowarzyszenie studentek. Bractwo studenckie. Nowa politechnika - Bractwo Oresa-Ho-War. Stowarzyszenie studenckie Tri-Frum. Akademia klasyczna - nie zauwazylam zadnych stowarzyszen. Ps Fool przeszkodzilam CI ![]() Edit - A tutaj wszystkie kierunki - Kierunek studiow/Wydzial - Wymarzone kariery. Psychologia - Biznes. Stroz prawa. Kariera paranormalna. Historia - Artysta. Armia. Polityka. Fizyka - Medycyna. Kariera paranormalna. Nauka. Literatura - Przestepca. Show-biznes. Obibok. Nauki polityczne - Armia. Polityka. Show-biznes. Matematyka - Przestepca. Badacz natury. Nauka. Ekonomia - Biznes. Polityka. Show-biznes. Biologia - Stroz prawa. Medycyna. Badacz natury. Filozofia - Gastronomia. Kariera paranormalna. Obibok. Sztuka - Artysta. Gastronmia. Obibok. Aktorstwo - Sportowiec. Polityka. Show-biznes. Ostatnio edytowane przez Justa : 09.03.2005 - 19:18 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|