|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niektórzy z was zadaja takie pytania na które są odpowiedzi..Na pierwszej stronie tego tematu...Jakby niektórzy z was nie mogli się trochę pomęczyć ze znalezieniem tego... :\ ..
Nie mogę się doczekać premiery...Ale gre dostane w niedziele... ![]() ![]() Ja się o nic nie pytam, bo nie chce sobie zepsuć niespodzianki o tym co bedzie w TS2...(I tak sporo rzeczy wiem.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No i tu wystąpił problem z katalogiem "Objects" (Program Files\EA Games\TS2\TSData\Res\Objects), po czym nastąpiło automatyczne odinstalowanie gry. Skopiowałam ten plik z płyty nr 4 (TS2) i ponownie zainstalowałam grę. Po instalacji znów nastąpiło sprawdzenie aktualizacji i tym razem wszystko poszło gładko. Ktoś wyżej nadmienił, że gra się tnie. U mnie nie. Co prawda grałam dopiero jakieś 2 godziny, ale nic takiego nie było ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Może zależy kto ma jaki komputer, bo u mnie się tnie zawsze jak przyjeżdża sprzątacz... Może coś źle zainstalowałam... Bo wcześniej jak miałam starszy komputer i mi niektóre zeczy nie działały (np. widok w lustrze) nie zacinało się. Może coś źle zrobiłam... Spróbuje zainstalowa to jeszcze raz. Nie moge się doczeka dodatku (jak każdy heheh)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W jednym temacie ktoś pisał, że TH=he Sims 2 Na Studiach już jest. Przed premierą. Czy to prawda? Jeżeli tak, to powiedzcie, czy jest w MediaMarkt w Łodzi w Galerii Łódzkiej...
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj premiara. Fajnie no nie ?? Cieszycie sie ??
Edit zapomniłem dodać że : Dzisiaj, w większości krajów europejskich, takich jak Niemcy czy Francja, do sklepów trafiło The Sims 2: Na Studiach (Die Sims: Wilde Campus-Jahre, Les Sims 2: Académie). My /Polacy/ musimy poczekac do jutra, /przynajmniej większość/. Wertowałem sobie strony rosyjskie i zauważyłem, że biedni rosyjscy fani nie mają swojej wersji językowej The Sims 2. Biedactwa. Ostatnio edytowane przez Thorin : 10.03.2005 - 13:43 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dodatek juz jutro... ![]() Fajna jest galeria jest na naszej stronie...A mnie ciekawia niektore pragnienia..: -jakaś kartka papieru.. -a w obawach jakby przekreślona...Czy to zaliczenie egzaminów..?? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|