![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justa : 09.03.2005 - 19:27 |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Jeszce jest Tajne Stowarzyszenie. Moza sie do niego dostać zaprzyjaźniając się z 3 jego członkami. Są zawsze ubrani na czarno i mają jakiś mały znaczek ;d czy coś wiele odpowiedzi na wasze pytania znajduje się w Gry Extra: The Sims 2 na studiach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Z tego co widziałęm na screenach /dodanych przez Pusha, przed paroma minitami/ to można założyć własne stowarzyszenie /przynajmnie tak to zrozumiałem/.
Panieka zakłada stoważyszenie prze telefon : "Dzięki, Janina, kandydatura została przyjęta. Twój dom staje się siedzibą bractwa studenckiego, wraz ze wszystkimi tego konsekwencjami. Gratuluje! Życzymy, żeby udało Ci się stowarzyszyć wspaniałe bractwo studenckie!" |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
chwileczkę....To oznacza że jak mam simke nastolatkę i dam ją na uczelnie to stanię się dorosłą... Ale czemu?
![]() Na tym zdjęciu widzę nastolatkę na uczelni...: http://www.thesims.pl/modules.php?op...&orderby=hitsD Jak to zrobiono? Edit: Aha i jeszcze jedno... Na uczelnie można dać tylko jedną rodzinkę...a tam będą inni simowie? A czy można wyjechać z uczelni na inną porcelę [zakupy]...? Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 09.03.2005 - 20:50 |
![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
co do zdjecia - ja to tam widze dziewczyne grajaca na fortepianie w jakims osrodku albo w mieszkaniu tych dziewczyn. jak juz mowilem nie ma widoku na uczelni. a co do trzeciego to tez moglem cie zle zrozumiec, ale pod slowem rodzinka mysle ze kryje sie jeden z jej czlonkow, no wiec jesli wprowadzisz sima do campusu to reszte wolnych miejsc zajmą simy sterowwane przez komputer. mozna pozniej jeszcze "dodac" kolejnego sima do tego akademika. no i to chyba tyle.. |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Wcześniej czytałam posty cwaniaczków, którzy twierdzili,że można kupić dodatek kilka dni przed premierą w MM. A teraz jakoś nie widzę aby mieli legalną, polską wersję - same piraty i to w większości po angielsku.
Po co Wy zadajecie tyle pytań? Jutro wychodzi dodatek to wszystkiego się dowiemy! ![]() Co do zamieszkania w akademioku to wiem napewno,że naszych simów może zamieszkać w jednym akademiku 8 - i mogą to być simy z różnych naszych rodzinek. Reszta to będą komputerowi. W kiosku kupiłam Gry Ehstra w całości poświęcone Sims Na Studiach, tam jest wyjaśnione wszystko, a do tego jest płyta z 1600 dodatkami do gry. Polecam :-) |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Mi mama to dzisiaj kupi! Szkoda, że na studniach będzie się zawieszać
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
co prawda gazeta gry exstra jest bardzo fajna. duzo rzeczy jest wytlumaczone ale dodatki brzydkie... jeszcze mozna kupic cyber myche.
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No i tu wystąpił problem z katalogiem "Objects" (Program Files\EA Games\TS2\TSData\Res\Objects), po czym nastąpiło automatyczne odinstalowanie gry. Skopiowałam ten plik z płyty nr 4 (TS2) i ponownie zainstalowałam grę. Po instalacji znów nastąpiło sprawdzenie aktualizacji i tym razem wszystko poszło gładko. Ktoś wyżej nadmienił, że gra się tnie. U mnie nie. Co prawda grałam dopiero jakieś 2 godziny, ale nic takiego nie było ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|