|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj premiara. Fajnie no nie ?? Cieszycie sie ??
Edit zapomniłem dodać że : Dzisiaj, w większości krajów europejskich, takich jak Niemcy czy Francja, do sklepów trafiło The Sims 2: Na Studiach (Die Sims: Wilde Campus-Jahre, Les Sims 2: Académie). My /Polacy/ musimy poczekac do jutra, /przynajmniej większość/. Wertowałem sobie strony rosyjskie i zauważyłem, że biedni rosyjscy fani nie mają swojej wersji językowej The Sims 2. Biedactwa. Ostatnio edytowane przez Thorin : 10.03.2005 - 13:43 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dodatek juz jutro... ![]() Fajna jest galeria jest na naszej stronie...A mnie ciekawia niektore pragnienia..: -jakaś kartka papieru.. -a w obawach jakby przekreślona...Czy to zaliczenie egzaminów..?? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiecie powinniescie przestac z tymi pytaniami!!Przeciez jutro ukaze sie gra w sklepach (jak kogos nie stac to trudno) wiem ze jestesmy wszyscy ciekawi no,ale nikt (co prawda)nie zabronil pytac.Jezeli juz tak bardzo chcecie zobaczyc zdjeca z tej o to najlepszej gry jaka znam
![]() GRY ,kosztuje ona 6.90zl jest tam plyta z dodatkami do gry The sims2 na studiach (nie jestem pewna czy do na studiach ale napewno do the sims2) Jezeli chcecie kupic to prosze pytac o czasopismo: GRY wszystko o simsach na studiach ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Opisane jest tam wszystko oraz jest pełno poradników. Naprawdę polecam :] |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Rilluś ;* mam tą gazetkę i też polecam, ale ts 2 : NS nie wiem czy będę mieć jutro ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
;* |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Polecam ją naprawdę super a dodadki... :* Ps:Ja tez jutro bede mieć TS2NS ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja jutro nie kupuje the sims 2 na studiach wole troche poczekać , tak samo jak było o the sims abrakadabra chciałam ją kupić , ale jak sie troche dowiedziałam co tam bedzie to zrezygnowałam i nie załuje . Ale mam nadzieje że the sims 2 na studiach bedzie super !
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|