|
![]() |
#1 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
a jeśli mam dwie nastolatki (siostry bliźniaczki) i chce obydwie wysłać na studia to musze każdym osobno? a chciałabym żeby mieszkały razem..
![]() aha ;d i co to znaczy że niektóre pragnienia i obawy są w takiej niebieskiej rameczce? P.S Na płytce która jest razem z GRAMI EXTRA są fajne zwiastuny ![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 13.03.2005 - 13:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ta gazeta nazywa się "Komputer ,świat , gry" też mam tą gazete już cały poradnik przeczytałem
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Możesz to zrobić wysyłając osobno za pomocą telefonu, lub wysłać razem za pomocą narzędzia dost. z widoku okolicy.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich forumowiczów!
Muszę przyznać,że po sprzecznych (dosyć starych, to fakt) informacjach byłam pewna,że Sism 2 Na studiach ukażą się dopiero 25,a tu taka niespodzianka zupełnie przez przypadek w Madia Markt! Już gam, jak pewnie większość z Was ![]() Pam takie pytanka : jak mogę kupić telefon komórkowi lub grę przenośną?Mój Sim bardzo tego pragnie,ale niestety nie ma tego w trybie kupowania, powiem jeszcze,że takie zachcianki ma mój Sim nie będąc jeszcze studentem! Nie wiem skąd mogłabym mu wziąść takie "zabaweczki"...??? Może ktoś z was będzie miał już doświadczenie? Pozdrawiam wszystkiech fanów The Sims , serdecznie ! |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że jeszcze tego nie było: uczeń może poprawić oceny wchodząc z nauczycielem w najciaśniejszy ze związków (chyba wszyscy zrozumieli o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |