![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
wszystkie kody dostepne w TS2 powinny byc zgodne w TS2U
poza tym prawdopodobnie w Tesco i innych tego typu sklepach mozna bylo wczoraj i dzisiaj juz nabywac, bo to jest stala strategia - wszystkie sklepy, ktore zamawiaja hurtowe ilosci otrzymuja produkt kilka dni wczesniej, zeby przygotowac wszystko i powinny (czego nie robia) wystawic go dopiero w dniu premiery - ale poniewaz wola przyciagnac klienta, wystawiaja towar wczesniej. co do ilosci osob w akademiku to nie 8, a chyba maksymalnie 12 osob moze mieszkac w akademiku ... |
![]() |
![]() |
#113 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A reszxtas to są z kompa z innej porceli! |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Dobnra. Przyjżyjmy się temau z bliska.
Ma ktoś tutaj Ten Universytet? Jak tak, to niech powie, czy to co tutaj piszecie jest prawdą, bo jeśli tak, to.. pokuszę się i sobie je kupię... xd |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś z Was kupował TS2:NS w "merlinie"? Przyszedł już? Bo do mnie jeszcze nie...A wczoraj przysłali maila, że już wysłali... :\
EDIT: NAdal ich nie ma. ;( Ostatnio edytowane przez Aweria : 12.03.2005 - 07:29 |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
ja mam nadzieje, że dojdzie gra dzisiaj. Jak dojdzie i troche w nią pogram to powiem
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
mi brakuje o simsów na studiach 20 zł ale mama mi porzyczy
![]() edit w moim zadupiu będzie dopiero w środe ;( Ostatnio edytowane przez asero : 11.03.2005 - 18:10 |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
a ja już mam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 10