Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac)
Akademik - tyle studentow dookola 382 79.42%
Dom - jednak wiecej miejsca 89 18.50%
Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! 10 2.08%
Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.03.2005, 12:23   #1
Kash
Guest

Domyślnie

Ja?
Chyba raz tak, raz tak... zrobię sobię studentkę taką, no wiecie, "ą,ę", elegantkę, to chyba nie będzie ona mieszkać w akademiku. Może też zrobię w domku jakąś grupkę?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.03.2005, 12:32   #2
ignis
Guest

Grin D!!!o!!!m!!!y!!!

Większość moich simów mieszka w domkach, w akademiku tylko gdy jest ich więcej. To wkurzające, gdy kupisz sobie, na przykład wyciskarkę do owoców i zarza przybiega stado niedokarmionych potworów, które wypijają twoje cięko zarobione pieniądze :wacko: , po za tym imprezy są lepsze, bo ci mieszkańcy akademika nie zaczepiają gości

No!! DOMY GÓRĄ!!! xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 13:11   #3
ania500
Guest

ThumbsUp

moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje <lol>) ale prawie wszystko to wydała na ciuchy (bo miała takie... :/), na komórke, odtwarzacz mp3 no i to trzecie, zapomniałam co... jest razem do kupienia z komórka i odtwarzaczem mp3. no i moja simka zarabie teraz na swój własny mały domek, (no właśnie, a jest on już z meblami??) pracując przy stołówce i daje koncerty, bo ma na max rozwiniętą kreatywność.. <lol>

P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. <lol> lol
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 10:42   #4
mruffcia
Guest

Domyślnie

wole mieszkac w akademiku, bo tam nie jest sie samotnym i caly czas poznaje sie nowych ludzi, a w domu to tak pusto. dom wynajmuje jak kilkoro moich simow idzie na studia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 11:47   #5
Elvis
Guest

Domyślnie

a ja znowu wole w domu więcej miejsca nikt ci nie przeszkadza między innymi w odrabianiu lekcji i w ogule jest loozik a jeszcze lepiej jak się mieszka samemu w domku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 13:42   #6
Biała dama
Guest

Domyślnie

A ja wole w akademiku bo tam masz dużo znajomych
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.04.2005, 09:44   #7
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Ja na początku zaczynałam od akademika, bo miałam niskie stypendium (tylko 2500 simoleonów), a potem przystąpiłam do bractwa. I, szczerze mówiąc, bardziej mi się podoba w bractwie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.04.2005, 18:01   #8
Binek
Guest

Domyślnie

Jutro na imieninki dostaje od rodziców TS 2 NS oczywiście co pierewsze zrobie to pójdę do AKADEMIKA! Chyba po to dostanee ten dodatek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2005, 18:02   #9
Bazuka Rozi
Guest

Domyślnie

Oj...Domek lub Akademik .
Domek , dla studentów laczej spokojnych , studiujących przedmioty ścisłe. Akademik dla studentów bardziej rozrywkowych , liczących na flirty itp... Ale i tak akademik z większością
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 18:35   #10
Kissiel
Guest

Domyślnie

Raczej wolę akademiki, bo dom to dom, mam go na codzień, a jak jest więcej simów to mogą się różne rzeczy wydarzyć. Zresztą co tu dużo mówić akademik ma specyfizny klimat itam zazwyczaj kieruje swoich simów (no chyba, że są to takie simy, które potrzebują wyciszenia i spokoju, tyo co innego )

Buziaki
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania