![]() |
#111 |
Guest
|
![]()
Z tym uciekaniem to nie mam pojecia bo mi sim nigdy nie uciekł. Dla mnie dziwne pragnienie to : " zarudnić majstra" i to pragnienie ma małe dziecko. To jest bez sensu, przecież małe dziecko nie potrafi korzystać z telefonu
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
matka mojej simki miala raz w pragnieniach ze chce aby jej corka poszla do szkoly prywatnej a w obawach ze ja wywalaja z tej szkoly.
za to ojciec tej samej simki mial w obawach ze wywalaja jego corke ze szkoly prywatnej mimo ze ona uczeszczala do publicznej. ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Najgłupsze pragnienie : Kupić krzesło za conajmniej 5 $ XD
najgłupsza obawa:zmienić pieluszkę |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
najgłupsze pragnienie: iść do pracy
najfajniejsze pragnienie: gorące pocałunki z 3 simami, mieć 10 dzieci głupia obawa: zmieniać pieluszkę fajna obawa: włamywacz |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
-pragnienie miec 10dzieci
-pocalozwac sie po raz pierwszy(TONIE CHODZI O ODMOWE!!!!!) ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Hmmm....ja troshke tego mam:
Najciekawsze marzenia: zostać porwanym przez UFO 5 razy, zobaczyć dushka , wywinąć się od śmierci. Najdurniejsze marzenia: mieć 20 wnucząt ![]() Najciekawsze obawy: eee....a skąd ja mam wiedzieć!? Najdurniejsze obawy: skorzystać z taolety publicznej, zjeść owsiankę - na serio, jak można się bać OWSIANKI!? |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Najglupsze:
-Miec 10 dzieci -zjesc platki -umiec przyzadzac np.spagetti -Przebrac sie w pizame -przebrac sie w bielizne -przebrac sie w ubranie codzienne -przebrac sie w stroj kapielowy -przebrac sie w stroj sportowy -pogadac na czacie Najlepsze: -Pocalowac sie poraz pierszy -miec niemowle -flirtowac -.............................. ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
no nie ktorzy nie lubia owsianki (ja lubie:P)
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Najgłupsza - zmienianie pieluch, skorzystanie z taolety publicznej
najciekawsze - hmmm to było cos w stylu wyjście z domu przed północą czy jakos tak ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
heh moj kolega mial zostac emerytem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|