Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.03.2005, 18:56   #61
Melonka
Guest

Domyślnie Fajny sposób

może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.03.2005, 18:57   #62
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melonka
może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
tak

Cytat:
Napisał jing
O co chodzi w Majstrze?
chodzi w nim o to, żeby stworzyć pokrycia terenu, podłogi lub tapety
przeczytaj to - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14474
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:16   #63
Karuś
Guest

Domyślnie

Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:19   #64
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
wejdź w widok ogólny kampusu, a następnie kliknij na mieszkanie bractwa i wejdź na parcelę. będziesz kierowała wszystkimi członkami bractwa (więc nie polecam tego - zwłaszcza jak jesteś początkująca... wyrobić nie można )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:29   #65
Karuś
Guest

Domyślnie

A czy można jakoś odzyskać sima, który zamieszkał w domu bractwa? Byłam z tym simem związana emocjonalnie, a zrobiłam taką głupotę... Nie chcę kierować wszystkimi, bo nie dam rady... Musi być jakiś sposób!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:30   #66
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
A czy można jakoś odzyskać sima, który zamieszkał w domu bractwa? Byłam z tym simem związana emocjonalnie, a zrobiłam taką głupotę... Nie chcę kierować wszystkimi, bo nie dam rady... Musi być jakiś sposób!!!
jak wejdziesz do domku bractwa, kliknij na telefon albo komputer i wybierz opcję "poszukaj domu dla siebie".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:36   #67
Karuś
Guest

Domyślnie

Przepraszam, że tak się czepiam, ale mam jeszcze jedno pytanko... A czy nie da się wrócić tym simem do akademika? Na dom to go raczej nie stać....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:39   #68
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

No to teraz mi pomóżcie
Bardzo mi zależy na tym żeby moja simka została cheerliderką(nie wiem jak się pisze)...wiem że istnieje taka możliwość...zaprzyjaźniłam się już z dwoma "tancerkami" ale nie ma opcji pozwalającej na to żebym się do nich przyłączyła...Może jest tyle że ja mam grę po angliesku i wyhaczyłam jeszcze tego...błagam pomóżcie!;(będe bardzo wdzięczna...;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:42   #69
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Przepraszam, że tak się czepiam, ale mam jeszcze jedno pytanko... A czy nie da się wrócić tym simem do akademika? Na dom to go raczej nie stać....
no trafi do skrzyni rodzin, a tam może zacząć życie gdzie chce, w zależności od funduszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 10:14   #70
!Miśka!
Guest

Domyślnie Kampus

Mam pytanko jakie jeszcze rzeczy są w kampusie oprcz akademika klubu bractwa i kafejki bo słyszałam ze są jeszcze jakieś ale nie wiem jakie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania