Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2005, 16:04   #1
Toxic
Guest

Domyślnie

Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2005, 16:49   #2
Baki
Guest

Smile

Ja juy gralem w te gre i musze powiedziec ze jak ja ich zaprosilem to oni przysyli i sie robiegli po calzm domu i ich zlapac nie moglem. ale udalo sie mi..

simow nie mam jeszcze bo moi rodzice zabronili mi kupic ich narazie bo mam test kompentencji do gimnazjum i musze powtarzac.. ale po tescie bede mial. dziownie sie czuje bo zawsze simz mialem w dzien premiery albo jeszcze przed....

stare 17.03.2005, 17:56   #3
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali
tO NAPEWNO BYLI SIMOWIE Z TAJNEGO STOWARZYSZENIA?

stare 17.03.2005, 19:23   #4
Ka
Guest

Domyślnie

A czy bractwo i tajne stowarzyszenie to jest to samo..? Bo jeśli nie, to jak mam trafić na tych 'tajniackich' simów?

stare 17.03.2005, 19:26   #5
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał melka
A czy bractwo i tajne stowarzyszenie to jest to samo..? Bo jeśli nie, to jak mam trafić na tych 'tajniackich' simów?
to nie jest to samo i gdybyś przeczytała wcześniejsze tematy/posty byś się dowiedziała, że do tanjego stowarzyszenia dostaje się po zaprzyjaźnieniu się z 3 jego członkami. tychże członków poznaje się po tych, ze chodzą w marynarkach ze znaczkiem lamy na klapie. po zaprzyjaźnieniu się koło 23-24 przyjeżdża czarna limuzyna, wychodzi z niej sim, zakuwa naszego sima w kajdanki i wiezie do siedziby tajnego stowarzyszenia, z którego się wraca w taki sposób jak z parceli publicznej.

stare 18.03.2005, 06:55   #6
Ka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
to nie jest to samo i gdybyś przeczytała wcześniejsze tematy/posty byś się dowiedziała, że do tanjego stowarzyszenia dostaje się po zaprzyjaźnieniu się z 3 jego członkami. tychże członków poznaje się po tych, ze chodzą w marynarkach ze znaczkiem lamy na klapie. po zaprzyjaźnieniu się koło 23-24 przyjeżdża czarna limuzyna, wychodzi z niej sim, zakuwa naszego sima w kajdanki i wiezie do siedziby tajnego stowarzyszenia, z którego się wraca w taki sposób jak z parceli publicznej.
Przeczytałam, ale nie zauważyłam, żeby było napisane, jak oni wyglądają. Dzięki, rainne
A jakie są w ogóle korzyści z bycia w tajnym stowarzyszeniu?

stare 18.03.2005, 09:24   #7
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emma Watson
tO NAPEWNO BYLI SIMOWIE Z TAJNEGO STOWARZYSZENIA?
Tak napewno byli z tajnego stowarzyszenia mieli te znaczki na ubraniu

stare 18.03.2005, 09:26   #8
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

A tedo bractwa nie ma w Akademii Klasycznej...??
Jeśli jest to gdzie... bo ja znaleść nie moge....

P.S.czy ktos z was nie zna kodu na kasowanie cenzurki?
Nesy jest offline  
stare 18.03.2005, 10:06   #9
Dorzata
Guest

Domyślnie

Oto kod na skasowanie cenzury: intprop censorgridsize 0
Minus polega na tym (jak to z kazdym kodem w The Sims), ze po kazdorazowym odpaleniu gry trzeba go wpisywac, by nie bylo cenzury.

Pozdrawiam

stare 18.03.2005, 18:16   #10
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
A tedo bractwa nie ma w Akademii Klasycznej...??
Jeśli jest to gdzie... bo ja znaleść nie moge....
bractwa na akademii klasycznej nie ma. co nie znaczy, ze nie ma też tajnego stwoarzyszenia.

Cytat:
Napisał melka
A jakie są w ogóle korzyści z bycia w tajnym stowarzyszeniu?
w zasadzie żadne. sim zyskuje mozliwość witania się w nowy sposób (ale jest on zrozumiały tylko przez inne simy ze stowarzyszenia) oraz może sobie jeździć do siedziby tajnego stowarzyszenia, gdzie może korzystać z nagród zawodowych lub aspiracji. oczywiście nie wszystkich.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania