Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2005, 05:57   #1
Tatareczka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali
To nie wiem moze to jest tak ze musisz byc w akademiku a nie w bractwie?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2005, 16:17   #2
simonek
Guest

Domyślnie

czy można zkładać własne tajne stowarzyszenia,universitety, i czy można stać się czyrliderką tak samą od siebie,a czy w tajnym stowarzyszeniu simowie będą mieszkać,czy czyrliderki również będą ze sobą mieszkać

stare 25.03.2005, 18:43   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał simonek
czy można zkładać własne tajne stowarzyszenia,universitety, i czy można stać się czyrliderką tak samą od siebie,a czy w tajnym stowarzyszeniu simowie będą mieszkać,czy czyrliderki również będą ze sobą mieszkać
tajne stowarzyszenie w pewnym sensie można zakładać, bo zakłada się ich siedzibę, jak budujesz nowy uniwersytet, od podstaw.
samemu z siebie stać się nie można cheerleaderką.
w tajnym stowarzyszeniu simowie nie mieszkają razem.
nie będą.

stare 26.03.2005, 10:50   #4
Yvez
Guest

Question <((Pytanie))>

Po przeczytaniu całego tematu.. jesteś lekko podłamany. Zadajecie mnóstwo tych samych pytań.. Nie można przeszukać tematu? Czasem jest to nieco męczące, lecz w ten sposób nie zaśmiecacie tematu.
Rainne: Cóż za cierpliwość, cóż za determinacja! Budzisz we mnie respekt, naprawdę..

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Przepraszam, przepraszam, przepraszam za powtórzenia.

I proszę, drogi czytelniku, jeżeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, lepiej nic nie odpisuj. Nie nabijaj postów. Dziękuję.

Pozdrawiam,
Loupiot.

Ostatnio edytowane przez Yvez : 26.03.2005 - 10:54

stare 27.03.2005, 23:26   #5
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Loupiot

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Loupiot.
Najprościej jest innym simem z innej parceli ale można też simowi który "nas" odwiedza zaproponować przyłączenie się do bractwa. Mi się to jak dotąd nigdy nie udało a miałam pozim bractwa "5" ale.... ponoć można

stare 28.03.2005, 07:08   #6
dzekus1234
Guest

Domyślnie

Ja miam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół

stare 29.03.2005, 00:44   #7
kes
Guest

Arrow

ktos sie wczesniej pytal o zalety bycia w tajnym bractwie. otoz tak:
*wczesniej wspomniane nagrody aspiracji ( podobno dostepne w siedzibie bractwa- nie wiem, nie bylam) tj, krowo-roslina, aparat fotograficzny, maszyna do falszowania pieniedzy
*mozliwosc dzwonienia do mrocznego kosiarza, co za tym idzie wskrzeszania zmarlych przyjaciol, lub zamienienia ich w zombie
*i najlepsze... "poprawianie stopni" za pomoca wlamania sie do systemu uczelni

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania