Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2005, 10:59   #71
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał !Miśka!
Mam pytanko jakie jeszcze rzeczy są w kampusie oprcz akademika klubu bractwa i kafejki bo słyszałam ze są jeszcze jakieś ale nie wiem jakie
siłownia, sklepy, domki, biblioteka...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2005, 11:15   #72
Karo
Guest

Domyślnie

To teraz moja kolej.
Gra powinna być zainstalowana w innym miejscu niż TS2. Ktoś pisał, że domyślnie ona sama znajdzie sobie to "inne" miejsce.No więc moja TS2:NS zainstalowała się domyślnie tutaj:
Program Files\ EA Games

czyli dokładnie tam gdzie jest TS2. I ja już nic z tego nie rozumiem.Po wywaleniu obiektów z download , gra działa mi poprawnie, więc po co są te inne miejsca. Odpowiedzcie mi , proszę, bo bardzo mnie to zastanawia. Moze jednak coś jest źle?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 11:37   #73
Guralka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karo
To teraz moja kolej.
Gra powinna być zainstalowana w innym miejscu niż TS2. Ktoś pisał, że domyślnie ona sama znajdzie sobie to "inne" miejsce.No więc moja TS2:NS zainstalowała się domyślnie tutaj:
Program Files\ EA Games

czyli dokładnie tam gdzie jest TS2. I ja już nic z tego nie rozumiem.Po wywaleniu obiektów z download , gra działa mi poprawnie, więc po co są te inne miejsca. Odpowiedzcie mi , proszę, bo bardzo mnie to zastanawia. Moze jednak coś jest źle?
EA games i nic dalej? A the sims 2 też masz w EA games i nic dalej? (np. The sims2)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 12:30   #74
Melonka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Guralka
EA games i nic dalej? A the sims 2 też masz w EA games i nic dalej? (np. The sims2)

Więc jeśli dobrze zrozumialam to jest tak:
Sims 2 NS możemy zainstalować w tym samym folderze , ale nie dokładnie tam gdzie sims 2 ponieważ pliki nie mogą sie pozamieniać :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 15:15   #75
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Najpierw chciałabym żeby ktoś odpowiedział (w miare możliwości na to pytanie:http://www.forum.thesims.pl/showpost...3&postcount=70

I jeszcze (gratiis) dwa nowe pytanka :
1.Czy jest spolszczenie do ts2 NS?Jak tak to gdzie?
2.Robię fotki.Zwykle nie bylo problemu i zawsze znajdowalam se w story..coś tam(nie pamietam dokladnie).A teraz jak zrobie jakiekolwiek fotki nie pojawaiają mi się tam...są jedynie"screenshot" i "snapshot" na domiar złego w tym folderze nie ma wszystkich zdjęć autorstwa maxisa...jest ich gdzies tak tylko 7-10...nie wiem co się dzieje i jak temu zaradzić.mieliście coś takiego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 15:18   #76
Karuś
Guest

Domyślnie Małe pytanko

Gdzie się kupuje odtwarzacz MP3 i komórkę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 15:21   #77
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Gdzie się kupuje odtwarzacz MP3 i komórkę?
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15710
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 16:52   #78
gotrig
Guest

Domyślnie

czy plik do zdjecia cenzury z sims 2 dziala takze w sims na studiach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 17:12   #79
Charlottka
Guest

Domyślnie

Ja nie mam The Sims 2 Na Studiach ale i tak mam pare pytan do posiadaczy The Sims 2 Na Studiach
1.Czy mozna dorabiać kase młodemu dorosłemu(chodzi mi o ten czas kiedy już jest w akademiku) kodem motherlode lub kaching???
2.Czy bedzie potrzebny path na budowanie czy też nie????
3.Czy obraz Merola's MultiPainting (to ten obraz który nastrój poprawia i dodaje umiejętności.Najbardzioej zalezy mi na dobrym nastroju!na forum http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13515 jest do niego instrukcja) bedzię działał?????
Wiem że to troche głupie jeżeli ktoś nie ma The Sims 2 Na studiach a już sie pyta ale cuż :\ .....wole to i owo wiedzieć jeżeli mam je instalowac!(i grać!)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 17:17   #80
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Charlottka
Ja nie mam The Sims 2 Na Studiach ale i tak mam pare pytan do posiadaczy The Sims 2 Na Studiach
1.Czy mozna dorabiać kase młodemu dorosłemu(chodzi mi o ten czas kiedy już jest w akademiku) kodem motherlode lub kaching???
2.Czy bedzie potrzebny path na budowanie czy też nie????
3.Czy obraz Merola's MultiPainting (to ten obraz który nastrój poprawia i dodaje umiejętności.Najbardzioej zalezy mi na dobrym nastroju!na forum http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13515 jest do niego instrukcja) bedzię działał?????
Wiem że to troche głupie jeżeli ktoś nie ma The Sims 2 Na studiach a już sie pyta ale cuż :\ .....wole to i owo wiedzieć jeżeli mam je instalowac!(i grać!)
1.TAK
2.NIE WIEM ;(
3.TAK

Gotrig-Tak,będzie działał

P.S. A ktoś może odpowie na moje pytania ;( (patrz:strona 8!)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania