Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak Wam się podoba TS2:NS(na studiach)??
Jest COOL!! 40 52.63%
Bomba 20 26.32%
Nie wiem 8 10.53%
W ogóle nie kupię 3 3.95%
Do kitu, mogła być lepsza 3 3.95%
Trudne pytanie....hmmmm....?? 2 2.63%
Głosujących: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2005, 15:40   #1
Jeanne
Guest

Domyślnie

A ja oceniam 9/10 bo są naprawdę super ale szkoda że się tak zacinają Ale ogólnie bardzo mi się podobają bo fajnie być z simami na studiach, takie trochę bardziej realistyczne. A ubranka, fryzury itp. to wystarczy sobie ściągnąć z neta.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2005, 16:25   #2
Calthaniel
Guest

Domyślnie

jak na pierwszy raz (pierwszy jak zagralem) ta gra wydawala mi sie dziwnie trudna :\ ale po jakims czasie okazalo sie ze nie jest taka. jak na pierwszy dodatek do simow to niczego wiecej sie raczej nie spodziewalem, tylko mialem nadzieje ze bedzie wiecej mebli, fryzur itd.

KONCOWA OCENA GRY THE SIMS2: NA STUDIACH: 8,5/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 17:17   #3
Kvatch
Guest

Domyślnie

Po poztywnych recenzjach gry, zdecydowałem się ją kupić. Niestety, nie jest warta swojej ceny. Tak, jak wspomnieliście jest strasznie mało add-onów. W dodatku pobyt na uniwerku szybko się nudzi.
Akademik totalnie mnie zawiódł. Spodziewałem się masy imprez, fajnych ludzi, a tu same drętwe osóbki, które poza odrabianiem lekcji i jedzeniem nic nie robią. Już po jednym roku wyprowadziłem się do domku, bo małej swobody w akademiku miałem dość. Kolejnym minusem jest tak częsta nauka. Akurat mam to szczęście, że mam mocny sprzęt i parcele publiczne niezbyt długo się wgrywają, jednak chcąc, czy nie chcąc, czasu, żeby tam iść nie ma, no chyba, że masz ochotę pójść na warunek. Kolejnym wielkim minusem jest brak pieniędzy. Można go nadrobić, jednak dużym kosztem, bo pieniądze = nauka = kompletny brak czasu na co innego. Powinien być chociaż jeden dzień przerwy w wykładach:/ Jedyne co mi się naprawdę spodobało, to muzyka. Tutaj naprawdę nie ma na co narzekać. Teraz już wiem, że na studia lepiej nie iść i poczekać do dorosłości. Na uniwerku jest nudno i monotonnie, także odradzam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 18:01   #4
Thorin
Guest

Domyślnie

truskafk4 >> Nie podoba mi się zmiana sondy. Teraz podpunkty są baznadziejne. Z liczbami sytuacja była jasna.

Tak na marginesie to strasznie się "rozpanoszyłaś".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 05:15   #5
zielona
Guest

Mad

ts2u bardzo mi sie podoba ale jest tylko 1 problem stanowczo zbyt często zawiesza sie gra w moim przypadku to około7 razy w ciągu godz, nie można sie dobrze rozkręcić :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 09:41   #6
Anna_Sofia
Guest

Domyślnie Witam

Witam. Na mnie gra Sims 2 na Studich zrobiła dobre wrażenie, spodobał mi się nowy wskaźnik reputacji i kilka innych innowacji,ale jest też coś co minusiuje, a mnianowicie moje simy mają bardzo mało czasu na spędzanie czasu z rówieśnikami, nie mówiąc już o jakimś tajnym stowarzyszeniu czy czirliderkach!Powinni mieć weekend jak w normalnym zyciu, trzba troszkę odpocząć! A simowie mogliby wtedy imprezować na maxa,albo odrabiać zaległości w pisaniu np. pracy semestralnej! Po za tym gra jest w porządku i stwarza sporo możliwości wyboru "życia" dla swojego sima.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Ostatnio edytowane przez Anna_Sofia : 18.03.2005 - 09:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 19:49   #7
kasica_kasia
Guest

Smile

Ja jeszcze nie mam TS2 NS ale probuje zdobyc tylko bardzo mnie wkurza ladowanie gdy nie mam NS a co dopiero jak bede miala.Mam nadzieje ze nie bede zalowac.

Kasia
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania