![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wchodzisz moje dokumenty/ea games/the sims 2/neighborhoods/(numer okolicy)/storytelling. i po sprawie |
|
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Nie mam jeszcze simów ale musze sie spytac. Czy mozna zbudowac swoj wlasny AKADEMIK ale nie stancje tylko akademik??
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Będzie ci nadal potrzebny skoro masz piracką wersję. 3. Naszczęscie obraz działa ![]() Do Mila : Znalazłem spolszczenie, ale nie wiem czy będzie działało. Skontaktuj się ze mną przez pm, jeśli nadal go potrzebujesz! Ostatnio edytowane przez Dream : 18.03.2005 - 08:08 |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Witam, w książeczce dolączonej do Sims na studiach znalazłam info nt. rośliny, która odmładza czy coś takiego. Niestety nie wiem nic więcej na ten temat. Może ktoś z was ma już jakieś "doświadczenia" simowe z tą roślinką???
Jak można ja zdobyć i do czego konkretnie jest??? |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Dzieki DreamBoy
![]() P.S.Mam pirata ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Moją simkę porwali ci z tajnego stowarzyszenia tzn przyjechali limuzyną i ją zabrali. Przyłączyła się do tego stowarzyszenia. Wróciłam nią normalnie do akademika. I właśnie nie wiem, jaki był sens tego przyłączenia się. Czy oprócz tajnego uścisku dłoni wiąże się to z czymś?
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli nie o to ci chodziło to powiedz xp |
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
A czy żeby mieć dostęp do tych wszystkich rzeczy to trzeba mieszkać razem z członkami tajnego stowarzyszenia? Jeśli tak, to jak tam się dostać? Bo ja może niepotrzebnie wróciłam simką do akademika....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |