![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?
|
![]() |
![]() |
#103 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Czemu w tym "mini FAQ" jest napisane, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"?
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 18.03.2005 - 18:26 |
![]() |
![]() |
#105 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mogą a dorosli tak a młodzi dorosli????
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
mam kilka pytań (ts na mam zaledwie pare godzin
![]() 1. dostałam się do bractwa... ale jak można sie dostac do tajnego stowarzyszenia??? (podobno trzeba miec 3 przyjaciol z niego ale w moim akademiku kreci sie tylko 1 simka z "klamra" ). jak to zrobić 2. jak "rozruszać" atmosferę w akademiku? - wszyscy siedzą tylko w swoich pokojach i nic nie robią albo idą cos zjesc 3. co zrobic zeby nakłonić innych do dawania napiwkow (czasami wogole nie chca nawet przechodzić koło "zarabiająych" simsów) 4. jak założyć własną kapelę muzyczna??? 5. jak zachecic simow do wspolnej zabawy - NP. przy ognisku 6. pod dom mojego studenta przyleciała czyliderka --------- wiem ze na forum był juz temat taki ale co trzeba zrobić żeby np. nasz sim był czyliderką??? 7. już ostatnie.... moj sim ma pragnienie "zaprosić kogoś do bractwa" - jak to sie robi... pisze tam ze trzeba nacisnac na innego sima i dac zapros... a tego tam wcale nie ma jak naciskam... :\ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |