|
|
#11 |
|
Guest
|
Blondynka nazywa się Nicole Popielarczyk Ta obok niej zwie się Marzena Klejto A tych 2 o czarnych włosach to rodzeństwo- Tatiana i Marcin Styks Boże ile uczelni! Hm...wybiorę Aktorstwo. Aaa zrobie psikus ![]() Albo nie będę skopa wrzucę dwa pudałka tego mydła <hahaha> Nikogo nie ma...Haha no i proszę! Lepiej zwieje za nim będzie na mnie! Pomalutku ....po cichutku... Na paluszkach.... I dziemy na wykłady jak by nigdy nic... Po wykładach krzyki i kłutnie! Odrobię tą pracę semestralną... Uważaj bo się pobeczę! Mój pokój! A Marzena ty kujonie! Czekaj , zaraz do Ciebie dołącze! Auć! Co za idiotyczne drzwi! Moja ręka! Kogo by tu żucić balonem... Z wodą... ooo Panią Syczkowicz! -Marza patrz na Panię Syczkowicz! -Gdzie?! Boże ale wszyscy sie dają nabrać! Pouczę się lepiej... Skąt ta plama? Popatrz! -krzykła Tatiana- Będziemy grać! Dziś mam kasę.... A jutro nie... Wejdźmy do mojej komnaty... Przejżymy mnie.... Okrzyk studentów! Juhu! Kupie sobie to wszystko.... Gramy w zośkę! A teraz psikus! Umalujmy się... Porapujmy.... I techno!!!! Raz i dwa i trzy! I pop! I obrót! Czy czy czy tu tu lol lol -Go Go! A teraz chwilka obiecanej nauki z Marzeną. I gramy rocka!! Nasza paczka! Wszyscy tańczą! Koniec dnia! Ulalalala! Brawo=] Każdy zarobił 500 $ Koniec
Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 19.03.2005 - 19:21 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|