![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() Blondynka nazywa się Nicole Popielarczyk Ta obok niej zwie się Marzena Klejto A tych 2 o czarnych włosach to rodzeństwo- Tatiana i Marcin Styks ![]() Boże ile uczelni! Hm...wybiorę Aktorstwo. ![]() Aaa zrobie psikus ![]() ![]() Albo nie będę skopa wrzucę dwa pudałka tego mydła <hahaha> ![]() Nikogo nie ma...Haha no i proszę! Lepiej zwieje za nim będzie na mnie! ![]() Pomalutku ....po cichutku... ![]() Na paluszkach.... ![]() I dziemy na wykłady jak by nigdy nic... ![]() Po wykładach krzyki i kłutnie! ![]() Odrobię tą pracę semestralną... ![]() Uważaj bo się pobeczę! ![]() Mój pokój! ![]() A Marzena ty kujonie! Czekaj , zaraz do Ciebie dołącze! ![]() Auć! Co za idiotyczne drzwi! Moja ręka! ![]() Kogo by tu żucić balonem... Z wodą... ooo Panią Syczkowicz! ![]() -Marza patrz na Panię Syczkowicz! -Gdzie?! ![]() Boże ale wszyscy sie dają nabrać! ![]() Pouczę się lepiej... ![]() Skąt ta plama? ![]() Popatrz! -krzykła Tatiana- Będziemy grać! ![]() Dziś mam kasę.... ![]() A jutro nie... ![]() Wejdźmy do mojej komnaty... ![]() Przejżymy mnie.... ![]() Okrzyk studentów! Juhu! ![]() Kupie sobie to wszystko.... ![]() Gramy w zośkę! ![]() A teraz psikus! ![]() Umalujmy się... ![]() Porapujmy.... ![]() I techno!!!! ![]() Raz i dwa i trzy! ![]() I pop! I obrót! Czy czy czy tu tu lol lol -Go Go! ![]() A teraz chwilka obiecanej nauki z Marzeną. ![]() I gramy rocka!! ![]() Nasza paczka! ![]() Wszyscy tańczą! Koniec dnia! Ulalalala! ![]() Brawo=] Każdy zarobił 500 $ Koniec ![]() Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 19.03.2005 - 18:21 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|