Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2005, 13:17   #1
gta-sim
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał flower
Ja mam takie pytanie... Czy w dodatku jest sim o nazwisku Wiktor Cegła.... ? Jeśli ktoś wie, niech napisze...
Z tego co pamietam to tak.

I kolejne Pytania .

Czy da sie staci szefem TAJNEGO stowarzyszenia?(soory ze powtarzam ale tam mi sie pomililo)

2, Jeszcze pomysile jak je sformulowaci.

3. Czy morzna dostawaci kolo obrazka wpisy np. Wlasiciciel najlepszego Avarta.
To czeba mieci najlepszego czy poprostu ilesi postuw

4. zkad moge pobraci supermózg? bo link tamten niedziala.

P.S Soory ze piesze nie do tematu ;(

Ostatnio edytowane przez gta-sim : 22.03.2005 - 13:21
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2005, 14:48   #2
Hunter666
Guest

Domyślnie

Wiktor Cegła to sim stworzony przez człowieka testującego "Na studiach" dla KS: Gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 15:22   #3
dalva
Guest

Domyślnie po co to wszystko?

Nie chce mi się czytać wszystkich postów ale mam jedno ważne pytanie.

Co dają te studia w ogóle? Przypuśćmy,że Sim skończy studia, wprowadzi się do nowego domu i co? Czy praca jaką znajdzie będzie lepiej płatna? Jakoś nie zauważyłam tego. Simka skończyła literaturę, znalazła w gazecie pracę w showbiznesie i na początek ma płacę 420 S i jest statystką. Na nic więcej nie można liczyć ??

Ostatnio edytowane przez dalva : 22.03.2005 - 15:25
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 15:25   #4
Zaria
Guest

Domyślnie

sim po studiach zaczyna karierę z wysokiego szczebla
ma szybszy awans
ma mozliwość "zablokowania" dwóch pragnień a nie jednego

a ja mam pytanie - czy takie nagrody jak aparat (nagrody zawodowe) czy krowo-kwait można miec na uniwersytecie?!
jak tak to jak je zdobyc?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 15:28   #5
dalva
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zaria
ma szybszy awans
(dłużej żyje )

Dzięki. Skąd to wiesz...? Więc powinnam traktować te 420 S i posadę statystki jako wysoki szczebel?? Myślałam,że trochę lepiej będzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 15:47   #6
gta-sim
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zaria
ma szybszy awans

a ja mam pytanie - czy takie nagrody jak aparat (nagrody zawodowe) czy krowo-kwait można miec na uniwersytecie?!
jak tak to jak je zdobyc?

Nie niemorzna
Ale jak dostaniesz sie do tajnego stowarzyszenia to tak...

POZDRO
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 16:03   #7
dalva
Guest

Domyślnie można się wkurzyć!

Zauważyłam jedną okropną rzecz!

Jeden z moich simów był na studiach. Nazbierało mu sie wiele wspomnień, miał ukochaną itd. Na trzecim roku założył własne bractwo... I co się stało?? Otóż wszystkie jego wspomnienia szlag trafił! Nie było nic- ani tego o bara bara, o przeprowadzce - NIC. Jedno jedyne wspomnienie - założyłem bractwo. I gdy przyszła do niego jego panna, to była opcja pierwszego pocałunku, chociaż mieli za sobą nie jeden! Czy komuś się tak jeszcze stało? To jest bezsensu :/

Nie mam plików z netu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 22:51   #8
Margaretka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał dalva

Jeden z moich simów był na studiach. Nazbierało mu sie wiele wspomnień, miał ukochaną itd. Na trzecim roku założył własne bractwo... I co się stało?? Otóż wszystkie jego wspomnienia szlag trafił! Nie było nic- ani tego o bara bara, o przeprowadzce - NIC. Jedno jedyne wspomnienie - założyłem bractwo. I gdy przyszła do niego jego panna, to była opcja pierwszego pocałunku, chociaż mieli za sobą nie jeden! Czy komuś się tak jeszcze stało? To jest bezsensu :/
Zdarzyło mi się to samo i też po założeniu bractwa, ale na szczęście zauważyłam to dość szybko i nie zapisałam gry więc nie straciłam wspomnień.

Proszę niech ktoś kto już zakładał bractwo i nie miał takich problemów napisze jaki patch należy pobrać. (Ktoś już coś o tym pisał.)

Jak na razie boje się założyć swoje własne bractwo... ;(

Jeśli już piszę o wspomnieniach... to świetnie, że pojawia się wspomnienie o tym, kto był pierwszym partnerem danego sima... wcześniej tego nie było.

Ach... Jeszcze miałam o coś spytać:

Czy ktoś zna (i mógłby podać adres) jakąś stronkę, na której są rozpisane wszystkie kariery z The Sims 2 i The Sims 2: na studiach najlepiej polską...

Ostatnio edytowane przez rainne : 28.03.2005 - 23:05
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 16:10   #9
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Ja jeszcze mam pytanie w związku z tymi wyprowadzkami: tak więc, jeśli mój sim, który wcześniej mieszkał w domu z rodzicami, pojedzie na studia i je skończy (bądź nie) to gdzie on potem będzie? Wróci do domu czy go wrzucą do skrzyni rodzin?
I jeśli mieszkał sam jako nastolatek (np. rodzice zmarli) i pojechał na studia, to gdzie wróci? Bo jeśli go wrzucą do skrzyni rodzin to cały majątek mi przepadnie
I mam jeszcze jedno: jak stawiać przedmioty pod ukosem? np. tak jak tu te kanapy: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15910
Jeśli o ukosach już było to przepraszam ale nie obiło mi się o uszy (w tym wypadku o oczy)
Pozdrawiam
stare 22.03.2005, 16:14   #10
Wicko
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał OlkaT90
Ja jeszcze mam pytanie w związku z tymi wyprowadzkami: tak więc, jeśli mój sim, który wcześniej mieszkał w domu z rodzicami, pojedzie na studia i je skończy (bądź nie) to gdzie on potem będzie? Wróci do domu czy go wrzucą do skrzyni rodzin?
I jeśli mieszkał sam jako nastolatek (np. rodzice zmarli) i pojechał na studia, to gdzie wróci? Bo jeśli go wrzucą do skrzyni rodzin to cały majątek mi przepadnie
I mam jeszcze jedno: jak stawiać przedmioty pod ukosem? np. tak jak tu te kanapy: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15910
Jeśli o ukosach już było to przepraszam ale nie obiło mi się o uszy (w tym wypadku o oczy)
Pozdrawiam
oj..
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true pozycję zmieniasz , i [/b].[/b]

Cytat:

Nie mam plików z netu.
ja to miałem.. ale nie przez bractwo....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości)

Zasady Postowania