![]() |
#182 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Najpierw daj mu trochę "pożyć" w trybie nastolatka, bo kiedy zdecydujesz się na studia to nie ma odwrotu - stanie się młodym dorosłym. Np. jakieś 3 dni przed końcem nastoletniego życia skorzystaj z opcji w telefonie lub na komputerze i wybierz : Uczelnia/ Idź na studia i tyle. Przeniosą sima do okolicy z uniewersytetem i będzie mógł zacząć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś byłby w stanie wymienić maxisowe rodzinki na poszczególnych Uniwersytetach?
Jakie są wasze ulubione rodzinki z tych zrobionych? |
![]() |
![]() |
#184 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Studentów tworzy sie po wejsciu na teren universytetu. Tam bedzie ikonka do tworzenia nowych stódentów Ale ja polecam stowrzyci nastolatka i 1doroslego. Potem doroslego zabici wystapici o stypendium (kilkamy na telefon ,akademia , i wystap o stypendum. A potem kilkamy na telefon ,akademia , i jedzi na universytet. Nie pamietam jak dokladni to wszystko sie nazywalo ![]() Cytat:
Poprostu jak student ukoniczy studia to laduje do skrzyni i klikamy na niego a potem na jego dom(albo jego rodziców) potwierdzamy polaczenie domów Jam mam zawsze 500$ albo 5000$ jak niewystapie o stypendium Cytat:
Mam tylko popcje czatuj(albo rozmawiaj) z .... A ztego co pamietam to utrata wspomnieni to jakisi blad Byla chyba porawka do sciagniecia. Niewiem ja zawsze sprawdzam czy sa nowe wersje i nigdy tak niemialem (chyba) Ostatnio edytowane przez rainne : 22.03.2005 - 19:14 |
|||
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
czy trzeba pisać pracę semestralną, czy wystarczy dobrze sie uczyć, odrabiać prace domowe i podnosić wskaźniki umiejętności ?
|
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
Moi simowie zawsze maja 5+
Pisze prace semestralna czasami sie po ucze umiejentnosci pochcodze pare razy na wyklady i mam 5+ ![]() Ale ostatnio urzywam kompa do chakowania ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Ja nie pisze prac semestralnych... Lepiej poodrabiać zadania domowe, poczuć sie i zdobywać jak najwiecej umiejetnosci to wiecej ci da. A najlepiej naklon kogos do napisania pracy ja tak zrobilam
![]() ![]() EDIT: A co do sondażu u mnie ładuje się akademik/dom 1 minutę a domy normalnie w miłowie od razu. Ale nie wiem czemu jakoś wolniej się wyłącza gra. Jest chyba przez 1 minute czarne tlo i po tej minucie sie pulpit pokazuje w samym ts2 wylączało się od razu :\ Ostatnio edytowane przez Angeo : 22.03.2005 - 20:09 |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
witaycie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki z odp pozdrawiam 3m cie się |
![]() |
![]() |
#189 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Czy ten krowo-kwiat musi zjeść sima aby dać się wydoić? Karmiłam to coś, ale nie dało się wydoić, a jak zeżarł moją ukochaną simkę to już była opcja dojenia.... Nieźle musiałam się nagimnastykować, aby wskrzesić simkę... I dlatego jestem ciekawa, czy muszę zapraszać sąsiadów
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |