![]() |
#201 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Z tego co mi wiadomo to nie można kupować prezentów innym osobom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Czy MÓgŁby KtoŚ PodaĆ Kod DziĘki KtÓremu BĘdĄ Mi SiĘ PokazywaŁy "filmiki"??? ProszĘ O SzybkĄ OdpowiedŹ!!
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
THX. kolejne pytania:
1 czy Wam też się zdarza, że zapisywanie stanu gry (parceli) trwa około 10min? gra tak jakby się wiesza, nie jest aktywna (nawet klepsydra sie nie rusza) i tak stoi az 10 min i dopiero konczy. 2 dlaczego kiedy stworzyłem mój dom (tą studencką rodzine) to w skrzyni studentów nie ma on obrazku z członkami rodziny, że tak stoją i są ich cienie, tylko jest obrazek dziewczyny z tego domu, taki jakby wycięty z panelu (tego panelu, gdzie są jej potrzeby, aspiracje, ile ma kasy itp. - postaram sie zamiescic screen), a chlopaka z tego domu wcale nie ma na tym obrazku, jakiś błąd graficzny. a ostatnio w ogole ten obrazek tej rodziny studenckiej sie zmienia, ostatnio zamiast jej czlonkow byl kawalek jakiegos domu :/ i jak sie laduje parcele tego domu (np. akademik gdzie mieszkaja) to jest wlasnie ten blad obrazka. 3 ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... (też sie postaram o screen) ---- co to moze byc? jak sie tego pozbyc? 4 jak zrobic screen? 5 gdzie zapisywane są zdjecia zrobione podczas gry? Ostatnio edytowane przez Galantos : 23.03.2005 - 17:23 |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Co mozna zainstalowac zeby gra chodziła szybciej? jakies starowniki do kompa czy cos? prosze o odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Czytałem o tych własnych akademikach, jakiego to trzeba użyć kodu aby zbudować WŁASNY akademik?
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
E mam pytanie
1.Jakie umiejentnosci sa poczebne zeby graci lepiej w bilard 2. Czytalem ze simy moga taniczyci (nie nagolasa) raz dostalem tesz stypendium taneczne. Jaki czeba rozwinaci umiejentnosci technike? Jedni muwia platynowa ini srebrna |
![]() |
![]() |
#208 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
4. wciskasz klawisz "Print Scrn SysRq" (obok F12) 5. Moje Dokumenty>EA Games>The sims 2>Story'coś tam' (nie pamiętam ![]() P.S. A MOŻE KTOŚ NA MOJE PYTANIE ODPOWIE? ;( : Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Z tego co słyszałem gra w bilard jest losowa więc umiejętności nic nie dadzą bo to komputer decyduje kto wygra
A co do tego 2 pytania to nie wiem |
![]() |
![]() |
#210 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Teraz mam radeon 9250 i sa Rozwiazanie Kupici nowa karte wejsci do ustawieni kliknaci na aprat a potem pokazuj wydarzenia specjalne... |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |