|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie może czy z Akademika można zadzwonić do np. Miłowa i zaprosić rodzinę na Uniwerek?
Czy można 2 razy dostać warunkowe zaliczenie? Czy w Dziwnowie jest już stworzona przez Maxisa jakaś kobieta o aspiracji pragnienie zdobywania wiedzy, bo słyszałem że tak... jeśli jest to jak się nazywa? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. nie. 3. żeby to jedna... w na studiach kosmitka Stella ma taką spirację. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
czy sim (młody dorosły albo dorosły) może mieć owłosienie na klatce, nogach, rękach?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a czy jak to ściągnę, to sim będzie miał .. ten tego ... normalnego członka?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a jak myślisz? jeżeli ściągniesz do cholery odpowiedni skin z odpowiednio zrobionym członkiem, to tak :\
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... -- co to moze byc? jak sie tego pozbyc?
TUTAJ JEST SCREEN --> http://img111.exs.cx/my.php?loc=img1...=screen6me.jpg Widac bardzo dokladnie tą drugą część, która sobie "leży" na ulicy ... dlaczego tak sie skopało? :/ |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pewne pytanie:
Planuję zainstalować najpierw Sims 2, a potem dodate, czyli tzw. "jedno za drugim". Czy po zainstalowaniu NS mogę wgrać łatkę ze strony oficjalnej? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |