![]() |
#11 | ||||||
Guest
|
![]()
Witam !
![]() Jak zauwazyliscie w tym temacie odbyl sie gruntowny remont tz oczyszczanie,pewnie nie byloby to potrzebne gdyby nie ciagle posty nie zwiazane z tematem.Bylo stron 39 zostaly zaledwie 3 strony.Przykre ale prawdziwe.Wszystkie komentarze zostaly skasowane(rowniez mi przykro,ale to bylo najsprawiedliwsze) pozostaly tylko forostory ktore zamiescili uzytkownicy forum.Pewnie zakonczylo by sie zamknieciem tematu,ale postanowilam,ze uratuje temat robiac porzadek. To nie moje widzimisie bowiem dostalam kilka propozycji miedzy innymi od gosci odwiedzajacych to forum co mnie bardzo zaskoczylo. Jest mi troche wstyd za ten istny balagan. Zapraszam wszystkich serdecznie do kontynuacji tego tematu ![]() Do tej pory zostaly przedstawione bardzo ciekawe fotostory za co dziekuje uzytkownikom i mam nadzieje,ze na tym sie nie skonczy. POZDRAWIAM ![]() I od tej pory prosze nie umieszczac zbednych komentarzy! .................................................. .................................................. Ponizej zamiescilam posty ktore musialam pozostawic gdyz sa to niezbedne informacje techniczne. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|