Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2005, 17:36   #271
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał Anna_Sofia
Witajcie
Mam pytanie!!!
Gdzie mogę kupić tę wspaniałą maszynę do wyciskania soków, która sprawia,że każda impreza będzie w 100% udana?
Nie ma takiego bajeru w trybie kupowania i w sklepach też tego nie widziałam, poradździe coś w tej kwestii!!!

(mam nadzieję,że nie było takiego pytania, bo przejżałam pół forum i nic, chyba nie było tego w tej drugiej połowie?....)))

*posiadam wersję oryginalną
Też szukałam. Ta maszyna to nic innego jak ta beczka soku, z wielkim ananasem I jest ona w trybie kupowania. Rozpoznasz ją właśnie po tym ogromnym ananasie I wcale nie wygląda jak sokowirówka.

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 25.03.2005 - 17:38
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2005, 18:44   #272
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Też szukałam. Ta maszyna to nic innego jak ta beczka soku, z wielkim ananasem I jest ona w trybie kupowania. Rozpoznasz ją właśnie po tym ogromnym ananasie I wcale nie wygląda jak sokowirówka.
dokładnie to jest ona w sekcji, gdzie jest łuk weselny, bar, tort, szampan i inne.

Cytat:
Napisał feniks
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o to że mój sim w końcu stanie się dorosły a jego nastoletnia miastowa dziewczyna nie. Chciałem tylko wiedzieć czy mogę Ją jakoś wprowadzić do swojego domu żeby zaczełą się starzeć czy też w jakiś inny sposób zrobić z Niej dorosłą żeby mogli się poślubić
można, ale nie w sposób naturalny. za pomocą hacku, który można znaleźć na modthesims2.com, na którym wyszukiwarki już nie ma. dokładnie adres do hacku jest tutaj - http://www.modthesims2.com/showthrea...t=12924&page=1 (kompatybilna wersja z Na Studiach)

Ostatnio edytowane przez rainne : 25.03.2005 - 18:51
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 19:24   #273
Anna_Sofia
Guest

Domyślnie Dziękuję!!!

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli

Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie, jutro z samego rana sprawdzę w trybie kupowania, chyba widziałam coś takiego!
Jeszcze raz dziękuję!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 21:02   #274
Fayy
Guest

Domyślnie

Och...dużo się o tym mówi ale gdzie to jest podane......podobno jest kod który umożliwia budowę akademiku, jak on brzmi?

P.S. Wiem że nie ten temat ale... jakie jest kod zeby ustawiać meble na przekatnej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 21:08   #275
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Linka
Och...dużo się o tym mówi ale gdzie to jest podane......podobno jest kod który umożliwia budowę akademiku, jak on brzmi?

P.S. Wiem że nie ten temat ale... jakie jest kod zeby ustawiać meble na przekatnej?
kod do ustawiania rzeczy po przekątnej - boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true (obracasz przedmiot . i , )

co do akademika, przeczytaj to: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=153
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 21:11   #276
Fayy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
kod do ustawiania rzeczy po przekątnej - boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true (obracasz przedmiot . i , )

co do akademika, przeczytaj to: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=153
Och dzięki :* Ja nie mam TS2NS i już się artwie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 21:13   #277
Feniks06
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Rainne
można, ale nie w sposób naturalny. za pomocą hacku, który można znaleźć na modthesims2.com, na którym wyszukiwarki już nie ma. dokładnie adres do hacku jest tutaj - http://www.modthesims2.com/showthre...?t=12924&page=1 (kompatybilna wersja z Na Studiach)
Mogę coś zepsuć tym hackiem?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 21:23   #278
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Feniks06
Mogę coś zepsuć tym hackiem?
jak każdym hackiem. używasz na swoją odpowiedzialność.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 09:28   #279
monabia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Feniks06
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o to że mój sim w końcu stanie się dorosły a jego nastoletnia miastowa dziewczyna nie. Chciałem tylko wiedzieć czy mogę Ją jakoś wprowadzić do swojego domu żeby zaczełą się starzeć czy też w jakiś inny sposób zrobić z Niej dorosłą żeby mogli się poślubić

Ja miałam simkę i była ona zaręczona z simem(stworzonym przez maxisa) z akademika, jak simka zamieszkała w Miłowie nacisnęłam na telefon i tam była opcja Urządź przyjęcie-Wesele.Nacisnełam.Przyszedł sim(wtedy jeszcze młody-dorosły)pokazał sie film i sim zmienił się w dorosłego(miał taką klepsydre nad głową), póżniej był ślub.Sim zamieszkał w Miłowie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 10:09   #280
Fizzly
Guest

Domyślnie

Wiem, że to prymitywne pytanie ,ale gdzie się wybiera kierunek studiów?
I jeszcze jedno... Gdzie są zdjęcia, które robię? W katalogu STORYTEELING jest tylko ostatnie o nazwie "Screenshot", a reszta gdzie?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania