|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Mi też sie tak dzieje , ale po wejściu do Miłowa i spowrotem do tego domu co znikły okna to wszystko jest ok. Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 27.03.2005 - 07:33 Powód: Za duży post |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mam problem, już kiedyś zakładałam podobny temat, ale nie dostałam konkretnej odpowiedzi: gdy zainstalowałam The Sims 2, wszystko było w porządku, ale teraz nie: otóż gdy moja simka zaprojektuje ubranie, robi "zmień wygląd", to makijaż (także specjalny) nie zmienia się na jej portrecie. Zmienia się on dpoiero wtedy, kiedy wyjde do otoczenia i znowu do rodziny. Wtedy jak np. klikam simką (lub simem) na coś, choćby "podejdź tu", to makijaż jest zmieniony, ale żeby on sie zmienił na portrecie, to musze ponownie kliknąć "Zmień wygląd". Ściągałam makkijaże dla simów, ale wszystkie ściągnięte usunęłam, ale zostawiłam makkijaże specjalne, które też ściągnęłam (kolczyki itp.). Ubrań też mam sporo ściągniętych. Proszę o radę, bo jednak np. czerwona szminka nie pasuje do żółtej bluzki... ;(
Mam nadzieję, ze zrozumieliście mój problem ;(
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja rozumiem i poradzę Ci to, co wcześniej. radzić sobie z tym tak, jak do tej pory. z błędami w grze nie wygrasz w normalny sposób, trzeba kombinować.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A ja mam poważny problem...
JAK WYSŁAĆ SIMA NA WYKŁADY!? Pisze, ze w ciagu godziny od rozpoczęcia, trzeba kliknać na sima i wybrać tą opcję, a ze jak mój sim ma dobry chumor, to sam pójdzie...u mnie tak nie jest!!!! Nie mam żadnej opcji...a też mój sim miał maksymalną aspirację i sam nie poszedł...pomóżcie miiiii!!!! ps:to dla czepialskich:ja nie mam pirata! dzisiaj na wielkanoc oryginał dostałam
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
nie masz napewno opcji na simie 'wyklady - idz na wyklady'? |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No cóż też mam pytanko... :
Gdy tworzyłam nową uczelnie w akademikach pojawiły sie także tajne stowarzyszenia....Jak tam się dostać...?? Czy w nim się mieszka ?? Prosze o odpowiedź.. Ps.Z góry sorki jak już ktoś sie oto pytał...Nie chciało mi się wertować tematu...
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
a ja mam pytanie bo partrze a tu jakiś sim idzie i grzebie w śmietniku i coś z tamtąd zżera!! on je ze śmietnika?? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
a jeśli nie mam, to rozumiem, muszę te wszystkie obiekty odinstalować, tak?...a jesli potem je znów zainstaluję, to bedzie wszystko dobrze?????Jestem w czarnej rozpaczy...te "buyable" i ptacha (no tak zapomniałam o nim) to jeszcze, ale nie te obrazy!!!!I...no tak przecież ja coś jeszcze mam...takiego hacka...muszę go usunąć...usunę go i powiem wam, czy wszystko już dobrze ;( ... :1smutny: dzień sądu nadszedł... ;( ;( ;( ;(
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
moze zostaw te obrazy, ale reszte hackow sprobuj usunac..
|
|
|
|
#10 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Jak nie będzie tej funkcji, to spróbuj za pomoca tego kodu uszczęśliwić sima ok. 1,5 h przed wykładem. Jak sam nie pójdzie, tzn, że jest coś nie tak. Nie musi być to wina patchów itp, może być także przedmiotów, które nie działaja NS. Najlepiej jest usunąć cały dowlands, a jak nie chcesz, to za pomoca jednego programu (do m.in. do sprawdzania domów, czy nie maja hacków) wybrać fryzury itp (makijaże), oraz podłogi isciany i je zostawić, a resztę usunąć. Nie próbuj tego ponownie wgrac, bo wtedy nic się nie zmieni... Znowu nie będzie działac... Mam nadzieję, e coś z tego rozumiesz... |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|