![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
ja chciałam zamieścić zamiast drzewa genealogicznego małą historyjkę do której będę dopisywć jej dalszy ciąg
![]() ![]() to jest pan Mateusz Grzyb, został porwany przez UFO i urodził zielonego maluszka... ![]() ponieważ jego domek był za mały dla nich 2 kupił inny... dużooo większy... ![]() Marek z niemowlaka stał się dzieckiem... niestety, Mateusz był mężczyzną i mieszkał sam z dzieckiem, nie dawał sobie rady i małego Marka zabrała opieka społeczna ![]() ![]() ale Mateusz, mieszkając jeszcze w starym domu, zakochał się w swojej sprzątaczce i to z wzajemnością.... po pewnym czasie Kasia (była-sprzątaczka) została jego żoną.... ![]() pewnego dnia Mateusz zapragnął spojżeć w gwiazdy.... i był to jego błąd ponieważ porwali go kosmici i ponownie zaszedł w ciąże !! ![]() w tym samym czasie jego żona Katarzyna również zaszła w ciąże ! ![]() jednak to Mateusz urodził pierwszy.... ![]() a potem Kasia ![]() oboje urodzili chłopców... Mateusz zielonego, którego nazwali Kamil... ![]() a Kasia śniadego, którego nazwali Krystian... i to narazie tyle... jak mi ich nie zabierze opieka społeczna to umieszcze ich zdjęcia gdy będa dorastać !! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|