|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
To na pewno się każdemu zdarzyło, ale napisze. Kiedyś miałam sobie rodzinkę w Miłowie, i w tej rodzince było małe dziecko. I miało sobie kilka zabawek np. domek dla lalek. No i przyszła do mnie Liliana Przyjemniak i rozwaliła dziecku domek dla lalek :/ I jeszcze miałam raz tak że patrzyłam na jednego sima w pokoju, i jak chciałam przewinąć na widok drugiego, to ten drugi miał ręce wykrzywione w stronę lodówki i gdzie nie poszedł to te ręce nadal były wywalone w stronę lodówki :/;/
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja pokarze zdjęcie tez.Jak widać Nastolatki mają pierwszy pocałunek a rodzina nie cieszy się za bardzo ![]() Co sobie pomyśli jego dziewczyna ?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie tez tak przy pocałunkach było (i przy flirtowaniu)
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
u mnie zdarzyło się tom pierwszy raz
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie za to pojawiła się taka sytuacja.... Simka chciała dostać się do stowarzysznia studentów. Zaczęła rapować, zanim oni przyszli... Gdy się pojawini OD RAZU pokazało sie okienko, że zostałam przyjęta.... Nawet simowa minuta nie minęła....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a mi dzisiaj umarla sprzataczka!:0 lazila po domu caly dzien, a pod wieczor padla niezywa
![]() pochowalem ją w ogrodzie, ale teraz straszy dzieci moich simow, az jedno posikalo sie ze strachu ![]() czy jest jakis sposob na ducha? jakies egzorcyzmy czy cos? bo zmarła strasznie dokucza w nocy, zwlaszcza dzieciom.
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|