Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.03.2005, 08:34   #1
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

U mnie tez tak przy pocałunkach było (i przy flirtowaniu)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.03.2005, 08:45   #2
Binek
Guest

Domyślnie

u mnie zdarzyło się tom pierwszy raz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 15:37   #3
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie za to pojawiła się taka sytuacja.... Simka chciała dostać się do stowarzysznia studentów. Zaczęła rapować, zanim oni przyszli... Gdy się pojawini OD RAZU pokazało sie okienko, że zostałam przyjęta.... Nawet simowa minuta nie minęła....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 00:01   #4
gotrig
Guest

Domyślnie

a mi dzisiaj umarla sprzataczka!:0 lazila po domu caly dzien, a pod wieczor padla niezywa

pochowalem ją w ogrodzie, ale teraz straszy dzieci moich simow, az jedno posikalo sie ze strachu

czy jest jakis sposob na ducha? jakies egzorcyzmy czy cos? bo zmarła strasznie dokucza w nocy, zwlaszcza dzieciom.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 14:56   #5
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gotrig
a mi dzisiaj umarla sprzataczka!:0 lazila po domu caly dzien, a pod wieczor padla niezywa

pochowalem ją w ogrodzie, ale teraz straszy dzieci moich simow, az jedno posikalo sie ze strachu

czy jest jakis sposob na ducha? jakies egzorcyzmy czy cos? bo zmarła strasznie dokucza w nocy, zwlaszcza dzieciom.
Jeśli simy nie lubiły sprzątaczki, to mogą rozwalić urnę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 16:24   #6
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emma Watson
Jeśli simy nie lubiły sprzątaczki, to mogą rozwalić urnę.
Chwila...a co to za problem usunąć urnę recznie!? A jak się nie da, to wpisujemy move_Objects on i usuwamy urnę...i po kłopotach :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 20:47   #7
gotrig
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Suzka
Chwila...a co to za problem usunąć urnę recznie!? A jak się nie da, to wpisujemy move_Objects on i usuwamy urnę...i po kłopotach :wacko:
wiem, ze mozna usunac urne, ale nie o to mi chodzi- zrobilem sobie juz fajny cmentarzyk, posadzilem kwiatki i bardzo mi sie to podoba
chcialbym tylko zeby ten duch nie byl taki natretny, bo wskakuje dzieciom do lozek i strasznie je meczy po nocach. Myslalem, ze to moze od czegos zalezy, ze np. jak sie lubilo sima to nie bedzie straszyl bliskich po smierci itp. ? nie ma zadnego sposobu?
bo wychodzi na to, ze gdy ma sie grob w ogrodzie, to nie da sie grac, bo simy po nocach w ogole nie spia, sikaja w majtki, placza i krzycza... spadaja im wszystkie wspolczynniki i na dodatek traca punkty aspiracji. wiec niby co to za zabawa.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania