|
|
Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac) | |||
Akademik - tyle studentow dookola |
![]() ![]() ![]() ![]() |
382 | 79.42% |
Dom - jednak wiecej miejsca |
89 | 18.50% |
Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! |
10 | 2.08% |
Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje <lol>) ale prawie wszystko to wydała na ciuchy (bo miała takie... :/), na komórke, odtwarzacz mp3 no i to trzecie, zapomniałam co... jest razem do kupienia z komórka i odtwarzaczem mp3. no i moja simka zarabie teraz na swój własny mały domek, (no właśnie, a jest on już z meblami??) pracując przy stołówce i daje koncerty, bo ma na max rozwiniętą kreatywność.. <lol>
P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. <lol> lol |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wole mieszkac w akademiku, bo tam nie jest sie samotnym i caly czas poznaje sie nowych ludzi, a w domu to tak pusto. dom wynajmuje jak kilkoro moich simow idzie na studia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a ja znowu wole w domu więcej miejsca nikt ci nie przeszkadza między innymi w odrabianiu lekcji i w ogule jest loozik a jeszcze lepiej jak się mieszka samemu w domku
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja wole w akademiku bo tam masz dużo znajomych
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja na początku zaczynałam od akademika, bo miałam niskie stypendium (tylko 2500 simoleonów), a potem przystąpiłam do bractwa. I, szczerze mówiąc, bardziej mi się podoba w bractwie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jutro na imieninki dostaje od rodziców TS 2 NS oczywiście co pierewsze zrobie to pójdę do AKADEMIKA! Chyba po to dostanee ten dodatek?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Oj...Domek lub Akademik
![]() Domek , dla studentów laczej spokojnych , studiujących przedmioty ścisłe. Akademik dla studentów bardziej rozrywkowych , liczących na flirty itp... Ale i tak akademik z większością ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Raczej wolę akademiki, bo dom to dom, mam go na codzień, a jak jest więcej simów to mogą się różne rzeczy wydarzyć. Zresztą co tu dużo mówić akademik ma specyfizny klimat itam zazwyczaj kieruje swoich simów (no chyba, że są to takie simy, które potrzebują wyciszenia i spokoju, tyo co innego
![]() Buziaki |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm...jak narazie moi simowie mieszkają w akademiku, w domu jeszcze nie próbowałam. Akademik - fajne miejsce, można poznać nowych Simów, może nawet zakochać się itd... a dom - spokojniej i wkońcu jest sie na swoim (co prawda tylko na czas nauki, ale zawsze coś
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |