|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja mialam kiedys nagrode publicznosci. Muzyczną nagrode publicznosci tak normalnie bylam w dzielnicy showbiznesu, zagralam chyba w dwoch teledyskach i wrocilam do chajzy i przyjechala M. M. i dala mi nagrode publicznosci tak pamietam
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A zrobiłaś zdjęcia???
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmmm... A ja zawsze myślałam, że żeby zdobyć nagrodę publiczności należy być ze wszystkimi znanymi osobami w przyjaźni...
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcecie otrzymać nagrodę publiczności to musicie się znać ze wszystkmi fanami,robić DUŻE imprezy i zapraszać ich.Mi zdobycie nagrody zajęło półtora simowego miesiąca.Nie wiem ile trzeba mieć gwiazdek ale ja miałem 5.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałam 4 jak zdobyłam.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja się męczę i męczę i nie dostaję
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
aby zostać nagrodę simmy trzeba mieś 3 gwiazdki czy 3 i pół. Już nie pamiętam. Dam wam redę jak szybko dostać nagrodę simmy:
niech twój sim ożeni się z gwazdą a gwiazda zostanie po ślubie czy za kilka dni nagrodę. u mnie zawsze skutkowało. Miałam raz przygodę: Miałam w simowym domu pożar i gwiazda się spaliła. Lecz przyszedł kostucha i miał go zabrać.....wiecie gdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nagrodę Publiczności w końcu udało mi się dostać. Tę nagrodę dostaje się jak będzie miało się dobre konntakty z fanami. Trzeba zająć sie jednym ale porządnie a najlepiej z wszystkim fanami się zaprzyjaźniać. Fotki dam później bo mam je na innym komputzerze. Daje ci ją jak zwykle M.M.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja też w końcu dostałam SIMDERYKA! Moja simka była zaprzyjażniona ze wszystkimi simami o nazwisku KAŻDY.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a ja nie dostałam żadnej
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 50 (0 użytkownik(ów) i 50 gości) | |
|
|